Poraďte dual SIM telefon

Poraďte dual SIM telefon
« kdy: 28. 06. 2012, 14:34:53 »
Zdravíčko

Dostal som pracovný mobil :-( Už môj starý nie je najmenší a tento pracovný je ešte väčší a ťažší.
Rozmýšlam teda nad dual sim. Lenže ako prechádzam recenzie a pýtam sa ľudí, stále som na pochybách o kvalitách takých telefónov.
Chcel by som buď malý sprostý telefón, ktorý vie iba telefonovať a posielať SMS, alebo už riadny android aspoň s GPS.
Viete mi odporučiť nejaký, ktorý používate alebo viete o spokojnom majitelovi?
« Poslední změna: 28. 06. 2012, 15:40:52 od Petr Krčmář »

host

Re:poraďte dual sim telefón
« Odpověď #1 kdy: 28. 06. 2012, 14:44:23 »
Jednoduchý telefon, na volání a sms stačí. http://atcomp.cz/zbozi_detail.aspx?zbozi=238915

Beetljuice

« Odpověď #2 kdy: 28. 06. 2012, 14:59:24 »
co třeba tady

Lukas

« Odpověď #3 kdy: 28. 06. 2012, 15:12:05 »
Já mám vedle sebe Nokii X1 a spokojenost, baterka vydrží, ovládání celkem logické, rádio to má. Je to sice plasťák, ale aspoň není težký =)

Pepa z depa

« Odpověď #4 kdy: 28. 06. 2012, 15:27:30 »
Řešil jsem to samé. Vyhrála Nokia X2. Oproti kalendáři a GPS na X6 skok do hlubin, ale umí vše co potřebuju. A kalendářík závisí jen na paměti. U X1 je, mám pocit, mnohem víc omezen.
Ještě je Samsung Duos, ale dobijet denně baterku a crcat se se systémem se mi nechtělo.

Lukas

Re:Poraďte dual SIM telefon
« Odpověď #5 kdy: 29. 06. 2012, 10:22:25 »
2 Pepa : Kalendar to má přesně takový jaký jsem byl zvyklý z předchozích ne-dotykových telefonů, takže jsem nic moc nezaznamenal.

Jako ja osobne si nemuzu vynachvalit tu vydrz baterky týden s tím že provolám tak hodinu denně. Měl jsem predtím HTC HD2 ale stvala me nutnost to porad dobijet, o týden taky prakticky denně.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #6 kdy: 29. 06. 2012, 21:06:12 »
Ještě, když tu byl mizerný výběr na dual sim telefony, tak  jsem si koupil ChangJiang W008. Kvalita zpracování celkem újde a v některých případech je i lepší, než u známých značek ... GPS to nemá, androida také ne i když tento telefon dělali i s androidem. Fotoaparát je mizérie. Wifi s operou funguje fajn, TV ve městech také funguje ... baterie vydrží celkem dost, já ji nabíjím asi po pěti dnech. Jinak je to krám, ale vzhledem k ceně před dvěma lety, která byla 1800,- nebylo co řešit. Vzhledem k mému zacházení je hranice dvou tisíc tak nějak akorát.

Tele-fonista

« Odpověď #7 kdy: 30. 06. 2012, 21:32:25 »
Také jsem chtěl primitivní dual-SIM telefon, levný (aby mne příliš netrápila ztráta), s dlouhou výdrží baterie.

Vyhovovala by mi Nokia 101, ale je problém se správou kontaktů.

Proto nyní čekám na Nokii 112 (která se má prodávat v tomto kvartále), má mít bluetooth a minimálně EDGE možná i základní (pomalé) 3G. Má obsahovat i nějaké ty škodlivé blbosti a zbytečnosti typu podpora prohlížení webu, fuckbook a spol, hry... mělo by to jít ale úspěšně ignorovat. Problém bude spíše přímo s Nokií, myslím že tohoto telefonu se v rozumné době na našem trhu nedočkáme! Abys rozuměl: V prodejnách Nokia o řadě 110/111/112/113 nic neví, dokumentace je jen v angličtině pro 113 a specifikace se liší (quatro-band) od původně oznámené.

Michal

« Odpověď #8 kdy: 30. 06. 2012, 22:16:40 »
   Počkal bych si na HTC Desire V. Vypadá, že to bude zatím nejlepší dual sim mobil. Ale nevím jak se s tím HTC popere. Ale jelikož jak máte mobil s větším displejem a možností si s ním víc hrát bude se muset víc nabíjet.

Takový tip: u Samsungu (teď nevím jaký) jde zobrazení druhého volajícího, když právě voláte z jiné simky a zrovna vám volá někdo na tu druhou. 

Lubos

« Odpověď #9 kdy: 02. 03. 2013, 21:06:59 »
Já se momentálně chystám koupit dualko a půjdu asi do Xperie http://www.expert.cz/gsm-sony-xperia-e-dual-c1605-champagne/ (má ji přítelkyně a je fajn).

Tonda

• 694
    • Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 02. 03. 2013, 22:57:29 »
Jediný rozumný dual SIM Android je Alcate 997D, vše ostatní jsou křápy s podspecifikovaným hardware.

Z hloupých nějakou S40 Nokii, záleží podle toho, co konkrétně od toho chceš.

Tonda

• 694
    • Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 02. 03. 2013, 23:01:09 »
Aha, až teď jsem si všiml, že nějaký pablb vytáhl třičtvrtě roku starý dotaz.