Ubuntu nepřehrává videa na YouTube

Tomas

Ubuntu nepřehrává videa na YouTube
« kdy: 30. 05. 2012, 21:13:06 »
Zdravim, mam problemy s pregravanim YouTube videi apod. Mam Mozillu a Chrome, Ubuntu 10.04 LTS. Nainstalovan Adobe Flash Player, Adobe Shockwave player, plugin v Mozille... a stale nejde prehrat. Chrome zobrazuje missing plugin. Nevite co muze byt za problem? Dekuji za jakoukoliv odpoved!
« Poslední změna: 30. 05. 2012, 23:10:15 od Petr Krčmář »

branchman2

Re:UBUNTU - flash plugin problemy
« Odpověď #1 kdy: 30. 05. 2012, 21:27:45 »
Urcite mas Chrome a nie Chromium? Co pise about://plugins pre Flash? Nasiel aj Flash v /opt?
Mne pravdepodobne toto iste robi tiez na jednom 32bit pocitaci a funguje mi len Flash distribuovany spolu s Chrome, preto to neriesim. (Chromium a Firefox nejde).

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 31. 05. 2012, 12:51:17 »
Urcite mas Chrome a nie Chromium?

V cem ma byt problem? Me to v Chromiu chrochta.

Hmm

Re:Ubuntu nepřehrává videa na YouTube
« Odpověď #3 kdy: 31. 05. 2012, 13:06:14 »
Ja mam podobny problem, s Chrome (ano, je to na 110% Chrome, nie Chromium)  :)

Velmi casto mi vypisuje Shockwave flash plugin crashed alebo take nieco podobne. Teraz akurat na potvoru to ide.
Ale vzdy staci stranku refreshnut asi tak 10-20x a potom uz naskoci.

Je to dost otravne.

aaa

« Odpověď #4 kdy: 01. 06. 2012, 18:25:36 »
V cem ma byt problem? Me to v Chromiu chrochta.
Problem je v tom, ze Chromium / Firefox / ... maju len Flash, ktory je v systeme. Chrome si nesie vlastny, preto je nezavisle a nevidim dovod, preco by padal.

Inak ak to raz za cas ide, tak by som asi hladal chybu v driveroch VGA.

Lol Phirae

« Odpověď #5 kdy: 01. 06. 2012, 18:31:36 »
http://www.youtube.com/html5 :-P

P.S. Taky bys mohl napsat, co máš za HW. Poslední verze té sračky od Adobe vyžadují podporu SSE2.

DBS

« Odpověď #6 kdy: 16. 06. 2012, 11:41:13 »

3 roky stejný bug

« Odpověď #7 kdy: 16. 06. 2012, 12:28:09 »
Před 3 lety jsem zkoušel poprvé buntu a výše popisovaný problém + nefunkčnost WIFI mě donutilo přejít k jinému distru, od té doby to stále s novou verzí zkouším a stále to zlobí. Za sebe doporučuji přejít k nějakému funkčnímu distru, na výběr jich je dost např. Mageia, PCLinuxOS, Opensusse, Mint (Debian).

« Odpověď #8 kdy: 16. 06. 2012, 14:09:02 »
Já měl 10.04 tušim že to tak bylo a teď mám 12.04 nikdy s tím problém nebyl.prohlížeč mám Ff

P1azer

« Odpověď #9 kdy: 16. 07. 2012, 19:41:03 »
Zdravím,
 když jsem na to narazil, tak se zeptám.
Přítelkyně má Asus EEE, je to něco s chipsetem nVidia ION, je tam atom a 1GB RAM. Byly tam původně WIN7 home, ale to bylo nepoužitelné. Tak jsem sáhl po Ubuntu, ale kvůli flash jsem tam musel dát zpět WIN. Sáhl jsem tedy po XP, protože jsem měl ještě licencenci z fakulty zadarmo. Po těžkém boji při hledání ovladačů jsem tam XP rozchodil, ale ona je z WIN neštastná (je zvyklá na Ubuntu ze starého ntb). Ale bez funkčního flashe u ní s Ubuntu nepochodím. Neexistuje nějaká akcelerace nebo něco. Protože třeba YouTube tam jede, ale jen 320p a fullscreen nehrozí (btw CPU je 32b, takže není možné zkusit 64b Ubuntu, kde jede flash v pohodě).

Nemáte nějaký rady? Já jsem na tom ztrávil fakt hodně času, ale prostě jsem to nerozchodil (třeba videacesky na tom byly nekoukatelný).

Díky

Lol Phirae

« Odpověď #10 kdy: 16. 07. 2012, 20:00:51 »
www.youtube.com/html5

Jinak nechápu, na co tam chceš cpát Flash - na téhle plečce ti stejně žádné HD video ve flashi běhat nebude.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #11 kdy: 16. 07. 2012, 20:00:54 »
[P1azer] Předpokládám, že jsi zkusil vypnout akceleraci flashe a stejně to nepomohlo. Má rada je rozšířit paměť, což je maximum asi 2GB ... tedy pokud je jen v jednom slotu. Mělo by se to výrazně zlepšit, ale jestli to bude dostačující, to je ve hvězdách.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #12 kdy: 16. 07. 2012, 20:03:06 »
[Lol Phirae] No joutubíčko přepnout jde, ale co ostatní servery? Já ho taky nemám rád, ale to je tak jediné, co s tím zmůžu.

Lol Phirae

« Odpověď #13 kdy: 16. 07. 2012, 20:07:04 »
[Lol Phirae] No joutubíčko přepnout jde, ale co ostatní servery?

S tímhle strojem asi nic. Atom == jasná smrt.

Kit

« Odpověď #14 kdy: 16. 07. 2012, 22:27:59 »
[Lol Phirae] No joutubíčko přepnout jde, ale co ostatní servery?

S tímhle strojem asi nic. Atom == jasná smrt.

Atomy jsou skvělé procesory. Jen ten SW poslední dobou stojí za ...