ahoj, docela by me zajimalo jak to dopadlo. Resim velice podobny problem. Obavam se, ze odesla deska. Pokud NTB nenajede ani do biosu je blbost resit RAMky ci ROM ...
Muj problem nastal asi pred delsi dobou. Domnival jsem se, ze odesel ventilator, ale protoze jsem NB nepouzival nejak casto a jen na kratsi dobu neresil jsem to. Po nejke dobe jsem ovsem zacal s NB pracovat delsi dobu, a to se uz hral pekne, resil jsem to vypodlozenim, kvuli proudeni vzduchu pod NB. Pak se dostavila prvni neprijemnost, NB zamrzl, repektive displej. Zamrzl pricemz, se nanem jakoby rozpadl obraz. Vodorovne cary a jkoby stekle krystali. Zacal jsem tedy resit vetrak, pricemz jsem zjistil ze neni zadreny, ze chtel jen poradne profouknout, a zase makal. Ovsem po nejake dobe se opet projevila zavada s displejem, po vypnuti a vychladnuti NB uz nenajel. Blikli ledky, ventilator si fouknul, DVD chrochtlo a konec. Rekl jsem si a je to, deska v haji. Nic mene po dvou mesicich jsem ho zkusil zapnout, a ejhle NB nabehl a nekolik hodin makal, aniz by se vyrazne ohral. Pak jsem ho na par hodin vypnul. Potom bezel caa 10 minut jen na plose a opet problem s displejem. Nucene vypnuti, vychladnuti, NB nenajizdi. Dnes, to je tedy druny den, pokus o zapnuti. NB nekolik sekund najizdel ovsem do biosu to nestihl, divne je ze se po opakovanych pokusech ten cas postupne zkracoval az do stavu kdy jen ledky bliknou, foukne, chrochtne a dead .... Jeste dodavam, ze baterie je mrtva dlouho a co jsem ted zjistil, tak i baterie CMOS. Coz by jako temer vypadalo jako souvyslost s tim zkracovanim intervalu "behu" ikdyz je to blbost. Navic jsem vyzkousel misto baterie pripojit zdroj 3V DC a ten stav je stejny. Asi je to deskou, NB holt poleti do kremikoveho nebe, ale co kdyz to je nejaka ptakovina? Proto me zajima jak to dopadlo ....