Poraďte: jaký telefon si koupit

Peter Kotrčka

Re:Poraďte: jaký telefon si koupit
« Odpověď #15 kdy: 10. 05. 2012, 08:24:29 »
Waseq: Symbian síce nemá veľa aplikácií (aj keď ja som našiel všetko čo som potreboval), ale nesúhlasím s tým vyjadrením o "zdarilosti". Mám Nokiu 500 a úplná spokojnosť. Rýchly, prehľadný systém, vstavané aplikácie fungujú tak ako majú a tak ako čakám (čo som sa len natrápil s androidím hudobným prehrávačom).

Samozrejme, všetko je to o subjektívnom dojme, ale všeobecne Symbian odpísať, to prosím nie. Navyše, napísal som to tam hneď, je to Symbian, na rozdiel od android fónov, kde som to vôbec nespomínal :-)

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #16 kdy: 10. 05. 2012, 08:48:13 »
Já už přes rok používám ChangJiang W008. Je to sice číňan, ale pro mé zacházení naprosto dostačující. Faktem je, že pro mne byl rozhodující DualSim, a tehdá, co bylo u nás na trhu, to byla veliká bída a za velký peníz!

bagrista

« Odpověď #17 kdy: 10. 05. 2012, 21:17:42 »
osobne doporucuji nejaky android

sam mam samsung galaxy ace s galaxyICS beta8 rom zalozenou na cyanogenMod 9

je to vcelku pouzitelna kombinace, ale jeste to neni uplne odladene

dale jsem narazil na problem, ze se mi nesnese vice galaxy ace na jedne wifi siti, nevim, cim to je, castecne to resi wifi kill
to dela i galaxy mini a podobne levne androidy od samsungu
nedela to na vsech sitich, ale jen na nejakych, obcas je to k vzteku

dale mne velmi rozciluje absence klavesnice, obcas s sebou nosim i modrozubou, nebot na tom dotykovem paskvilu se pise opravdu spatne
poduk si ji dobre namapuji, tak se na tom kuxusne hraje supertux

doporucuji ale spise neco vykonejsiho, s klavesnici

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #18 kdy: 10. 05. 2012, 23:17:48 »
Ono hlavně záleží na využívání toho telefonu, podle toho bych kupoval. Jsou lidé, co neumí poslat ani SMS a jen volají. Pak jsou lidé, co jim stačí mobil, který používají od volání, přes fotografování, až po televizi. Takže ujasnit si, co to musí mít, jak moc to budeš vytěžovat a podle toho vybírat. Jak jsem psal, pro mne byla prioritou funkce DualSIM, dnes uz delaji i TripleSIM.