Numeric request keys are invalid.

Pavel 'TIGER' Růžička

Numeric request keys are invalid.
« kdy: 25. 04. 2012, 23:29:28 »
Petře, tak se mi dlouho tahle chyba při odeslání neobjevila, že teď mi to s odstraněním cookie šestkrát po sobě nešlo. Ale nakonec se mi podařilo ten formulář ukecat. Tohle štve a ne nějaká reklama na Microsoft. Jednak poprvé po napsání a zobrazení této chyby musí člověk psát příspěvek znova, protože tlačítko zpět si zprávu nepamatuje. Po druhém pokusu si jí hodí do schránky, přeci jen jistota, co kdyby zas ...  a pak přemlouvá prohlížeč, než to celé odešle. Tohle snad bylo poprvé, kdy se mi to na podruhé (se smazáním cookie a vyrovnávací paměti) nepovedlo odeslat. Má to někdo v řešení, nebo to zamrzlo na stavu: "Nepovede se Ti, smaž a zkus znova ..." ? Myslím, že tohle je v zájmu nás všech tady.

Re:Numeric request keys are invalid.
« Odpověď #1 kdy: 26. 04. 2012, 11:22:17 »
Zdravím, díky za upozornění. Mysleli jsme si, že problém zmizel s posledním upgradem, ale zdá se, že nikoliv. Zkusili jsme upravit generování klíče tak, aby k chybě už nemohlo z principu dojít. Pokud by se problém náhodou vrátil, pomohlo by nám zjištění, jaké byly ve formuláři pro odeslání příspěvku skrytá pole (nebo obecně dump POST dat, např. z Firebugu nebo inspectoru v Chrome).

Re:Numeric request keys are invalid.
« Odpověď #2 kdy: 26. 04. 2012, 11:41:39 »
Ještě doplnění: v současnosti už můžete mít v session uložený číselný klíč, takže je dobré ještě jednou smazat cookies.