Mne taktez vadi spise mnozstvi nez-li kvalita clanku. Prece jen clanku je par a je daleko tezsi natrefit na neco, co cloveka zajima.
Zkuste zahraniční zdroje. Nebudete mít čas ani na WC.
presne tak, ale to sa zasa ludia budu stazovat, ze neviedia po anglicky (nemecky, francuzsky), co je dost divne, ked uz je kazdy ako tak z toho IT ze ano ... ale budiz. ale aj tak neverim, ze pre niekoho je root.cz jediny zdroj informacii z IT, to ho potom dost chapem (a aj lutujem).
ale na inu notu, mna prekvapuje, ze clanky vychadzaju doslova kazdy den. chodievam spavat velmi casto po polnoci a uz cakam co za perlu zasa uvidim

a predstavujem si tie ranne flame-y o tom, co to zasa niekto zbuchal.
argument, ze ked si taky mudry, tak napis nejaky clanok ty je odveci. pretoze nic nie je na tom, ked kritizujem clanok, ktory sa mi nepaci. nie sme v materskej skolke. kazdy by mal mat toklo sudnosti, aby odhadol, ze na ten clanok proste nema. ja na clanky nemam a tak ich nepisem, nez aby som vyprodukoval nejaku zlataninu za ktoru by ma v diskusii zotreli a ja by som si spravil jedine tak hanbu.
a je zaujimave, ze take temy ako oprasovanie starych pc a "konfiguracia" pochybnych wm a de a neviem este coho je taka popularna. myslim ze root je v tomto v cele v celoeuropskom meradle

ved co tu mame na tom roote vlastne:
- pana Tisnovskeho ktory je je proste pan programator, tomu nemozem vytknut absolutne nic. velke velke plus v ceskoslovenskej scene
- blogy / clanky od pana Maleho, osobne su velmi zaujimave a rad sa nad nimi zamyslim, taktiez je velmi cenna diskusia, ktora je akokeby pokracovanim clanku a je minimalne rovnako dolezita pretoze tam diskutuju ludia co tomu naozaj rozumeju a pohybuju sa v tom.
- potom obcas nejake clanky od pana Straucha, podla mna viac plus ako minus
- Obcas nieco od pana Krcmara, ale toho som uz davno nic napisat nevidel
- No a potom trapny komix, platena reklama

a este som zabudol na Bezpecnostne stripky ktore ma na starosti pan Pinkava. To uz byva taka povinna jazda a velka krat mam pocit ze clanok je vysledkom toho, na co narazil ked surfoval na webe, ale nech. Dava to cloveku prehlad co sa vlastne deje vo svete.
Takze ked to mam spocitat a podciarknut, root upada. Pozrite si root tak pred piatimi rokmi, serial za serialom ... teraz velke prd