ZoneMinder OvisLink OD-325HD

Maky

ZoneMinder OvisLink OD-325HD
« kdy: 11. 01. 2012, 10:08:13 »
Dobry . Mate niekto prosim Vas skusenosti s touto kamerou a ZoneMinder softwerom?

evzen

Re:ZoneMinder OvisLink OD-325HD
« Odpověď #1 kdy: 12. 01. 2012, 09:37:56 »
Zdravím, těchto kamer mi několik prošlo pod rukama.Přijdou mi nic moc za ty peníze, ta stejná kamera se dá koupit i jako Wave RF , je to úplně to samé, jen je stříbrná a ne černá. Dokonce do ní "pasuje" i firmware od Airlive. Dodávaný software je poměrně nenažraný a náročný na výkon počítače, nedej bože abych na počítači na kterém mám spuštěné nahrávání se chtěl ještě na kamery koukat, nebo děla nějakou normální práci.   Tyto kamery jsou low end jaxviňa, ne high-end , jak tvrdí výrobce. Šumí, miliony falešných poplachů a největší dobrodružství je nastavit přepínání den/noc. Nakonec jsem to řešil externím čidlem na alarmovém vstupu.

Takže tímto Vám přeji pevné nervy....

Judzin

« Odpověď #2 kdy: 12. 01. 2012, 15:56:13 »
Hmm a o nejake ip kamere v cenove relaci cca 3k by jste nevedel? Vyzkousene s ZoneMinderem? Diky

evzen

« Odpověď #3 kdy: 13. 01. 2012, 03:20:18 »
Network Cameras

For Network Cams to work they need to be able to stream MJPEG without the requirement of activex controls. If you see the requirement for the camera calls for IE then there is a good chance it may not work. The other option is to grab JPEG images if the camera supports that option which will work but at a lower frame rate.

Any network camera that allows access to single JPEG image grabs or some but not all multi-part JPEG feeds.

Full Compatibility

Abus some

Airlink 101 some

Apexis some

ArecontVision (AV3130M, probably other too)

Axis All

Astak Mole Some

Brickcom These have been tested

BSTI Some

Cisco some

D-Link Most

Foscam (FI8908W, FI8904W, possibly others)

Gadspot Most

Geovision (GV-FE420, possibly others)

hootoo Some

Instar (IN-2905, possibly others)

Level One some

Linksys WVC-210 / WVC2300 / PVC2300 / WVC54GC

Maygion (IP-603, IP-604, possibly others)

Rimax Some

Sony Most

TP-LINK Some

Trendnet Most

Y-Cam (Sharx Ip) Most

Zavio Some

Iguard IP390E

x-vision Xvision cameras by y3k
    Zecumate JPT3815W