Google hrozivost

Peter T.

Re:Google hrozivost
« Odpověď #15 kdy: 03. 12. 2011, 15:26:42 »
Jardo - tak ale psat nohama si teda realne opravdu neumim predstavit.

Peter T.

« Odpověď #16 kdy: 03. 12. 2011, 15:28:48 »
Jardo, neda mi to - to psani nohama, zni to silene, ale v mem zivote sem potkal hodne zvlastnych veci, ktere byly svou silenosti genialne. Mate na to nejake reference? Video? Ale prosim ne youtube...

Dekuju

Peter T.

« Odpověď #17 kdy: 03. 12. 2011, 15:48:44 »
Myslim ze sem nasel reseni, chvili posetrim a pak si to poridim.

http://www.amazon.com/Maxi-Aids-Footime-Foot-Mouse/dp/B001CH956U

Zopper

• 926
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 03. 12. 2011, 16:03:41 »
Já někde viděl takové ty pedály k USB volantu předělané na ctrl+c/ctrl+v, jako "pomůcka pro studenty" :D

Jakub

« Odpověď #19 kdy: 03. 12. 2011, 16:12:34 »
To by se dalo dovážet do Plzně :D

to je jedno

« Odpověď #20 kdy: 03. 12. 2011, 16:36:07 »
mezi lidmi se zdravotnim handicapem na hornich koncetinach to neni nic neobvykleho psat na klavesku nohama... neni to o nic tezsi nez se naucit psat rukama.

« Odpověď #21 kdy: 03. 12. 2011, 16:51:33 »
Všechny příspěvky byly zaznamenány a úspěšně odeslány do "centrály" k další analýze.
Děkujeme za spolupráci.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 03. 12. 2011, 20:58:01 »
Peter T.: Je mi lito, ale je to z youtube. Jestli vam to psychicky pomuze, mohu ten link zakodovat pomoci tinyurl. Pokud opravdu nezvladnete otevrit link na youtube, hledejte jinde. Klicova slova: "Jessica Cox"

http://www.youtube.com/watch?v=jADOP0I_4dw

P.S.: Nezapomente, ze jste-li na youtube prihlasen, sleduje Google na co se divate a sdeli to zednarske lozi a tajnym sluzbam.

KapitánRUM

« Odpověď #23 kdy: 03. 12. 2011, 21:15:08 »
Přiznám se, že mě integrovaná webka i mikrofon v notesu taky prudí.
Tady nemusí jít o žádnou globální konspiraci, virus stačí.
Mimochodem webka i mikrofon se dají zapnout a používat pomocí Silverlightu/Flash, ani ten virus není potřeba.

http://www.itbusiness.ca/it/client/en/home/News.asp?id=50291

KapitánRUM

« Odpověď #24 kdy: 03. 12. 2011, 21:22:02 »
No schválně zadejte do Google "Flash WebCam hack". Viz: http://www.google.cz/search?q=Flash+webcam+hack
Na jednom security fóru se nějaký mameluk chlubil, že právě čučí na ty, kteří čučí na jeho stránky, pomocí flashového baneru.

Od té doby mám kameru přelepenou.
Ne že bych byl tak krásný nebo hnusný, nechci být nová YouTube hvězda.
Na druhou stranu, dneska si na lavičce roztrhnete gatě a za půl hodiny Vám přijde SMS, že po netu koluje video s názvem "roztrhl si gatě".

KapitánRUM

« Odpověď #25 kdy: 03. 12. 2011, 21:27:10 »
Na jednom security fóru se nějaký mameluk chlubil, že právě čučí na ty, kteří čučí na jeho stránky, pomocí flashového baneru.

Tady to ještě doplním, hromada lidí má v kebuli a nevím proč pocit, že aby je někdo viděl, musí vidět oni jeho.
Tedy si ani nedokážou představit banner, který je snímá.
Jako malé děti, které si zakryjí oči a mají pocit, že je nikdo nevidí.
Opak je pravdou! A taková aplikace je kupodivu malá, ani nemusí v paměti zabírat 250MB jako Skype.

Jo a jeden notebook od HP co jsem teď koupil, má úžasnou funkci, že přihlásí uživatele automaticky, pokud rozpozná jeho tvář.
To by jeden blil, jo a vy ostatní si doma ukliďte, máte tam hrozný bordel.

« Odpověď #26 kdy: 03. 12. 2011, 21:51:50 »
Ale teď vážně.  :)

Četl jsem, že kontrolku napájení k webce nelze tak jednoduše ovládat, jako třeba kontrolky k NumLocku a CapsLocku. Já mám na laptopu dotykové tlačítko (taky LED - modrá), kterým zapnu webku, ale kontrolka webky (zelená) ještě nesvítí. Teprve když zapnu software (třeba Cheese) a snímání, tak se ta kontrolka rozsvítí. Pochybuju, že by šlo nějakým flashovým bannerem snímat z webky bez toho, aby tyhle dvě LEDky svítily. Myslím, že by to nešlo ani přepsáním firmwaru, pokud je ta zelená LEDka připojená přímo na napájení té kamerky.

sdfgsfd

« Odpověď #27 kdy: 03. 12. 2011, 22:28:26 »
Ale teď vážně.  :)

Četl jsem, že kontrolku napájení k webce nelze tak jednoduše ovládat, jako třeba kontrolky k NumLocku a CapsLocku. Já mám na laptopu dotykové tlačítko (taky LED - modrá), kterým zapnu webku, ale kontrolka webky (zelená) ještě nesvítí. Teprve když zapnu software (třeba Cheese) a snímání, tak se ta kontrolka rozsvítí. Pochybuju, že by šlo nějakým flashovým bannerem snímat z webky bez toho, aby tyhle dvě LEDky svítily. Myslím, že by to nešlo ani přepsáním firmwaru, pokud je ta zelená LEDka připojená přímo na napájení té kamerky.
A ted jeste jestli si toho bezny uzivatel vubec vsimne, a pokud ano, tak jestli si nerekne "asi to nejak zlobi".

« Odpověď #28 kdy: 03. 12. 2011, 22:44:21 »
Ještě by mě zajímalo, jestli si někdo vzpomíná na tuhle kauzu:

http://www.zive.cz/titulni-strana/okradeny-sleduje-jak-ted-pred-jeho-notebookem-onanuje-novy-majitel/sc-21-a-157920/default.aspx

Jak to na tom MacBooku funguje ? Ta aplikace Hidden tu kontrolku rozsvítí ? Tedy pokud tam nějaká vůbec je. Já ten hardware neznám.

KapitánRUM

« Odpověď #29 kdy: 03. 12. 2011, 23:38:07 »
Svítící kontrolka, ta je jen na některých notesech a často ani není hned vedle oka kamery, ale třeba u klávesnice a nebo nevypadá důležitě, rozhodně jsem nikde u webky neviděl svítící červený vykřičník.
Jak říkám, většinu lidí nenapadne, že webka může být v provozu, pokud oni sami někoho nevidí!