Myslíš-li to s nářadím a vybavením vážně, potom je tu Milwaukee Packout - kupuješ na celý život, protože takové věci se zkrátka nemění. Jedinou nevýhodou tak zůstává cena, nicméně neexistuje přímá konkurence, která by nabídla stejné možnosti a variabilitu. Levnější řešení je Dewalt T-Stack, který ani zdaleka nenabídne takovou modularitu, ale přece jen nabízí hodně a za rozumnou cenu.
Potíž tkví v tom, že tyhle systémy jsou dělané na práci, hrubé zacházení, odolnost a pro Tebe dost možná kanón na vrabce. Své kufry mám neustále v autě, rozložené i s vozejkem a když už musím něco manuálně udělat, tak neřeším jestli mám to či ono, ale 99% toho zvládnu díky těm kufrům a brašně (třeba drážkovač a SDS Max vážně nevozím). Vrtačka, bruska, SDS, vysavač a zejména potřebné měření a tiskárnu na štítky. To všechno se do té sady kufrů s brašnou vejde, vždy po ruce a většinou prostě stačí čapnout jen brašnu. Člověk se nuceně zvedne od Solidworks a potom už je jedno, jestli musím osobně na stavbu, vyměnit v datovém centru vadnou sérii, seřvat a udělat sám, či jenom známému spravit zásuvku ... moje použití je trochu jiné, proto jiné vybavení. A jsem to já, čili nesnáším cizí (stav nejistý) nářadí, svoje a vše po ruce, ždáný ten jsem tu někde před X lety měl a nemůžu ho najít...
Vybírej tak, abys v případě rozšíření nemusel kupovat znovu. Je pěkné, že tohle, ... ale za za chvilku toho budeš třeba tahat více a ten bezvadný kufr budeš tahat, místo abys nacvakl a popotlačil.
//Edit
P.S.: Pokud to koupíš zaměstnancům (sady kufrů, organizérů, vozejk, ...), dopadne to nějak takto ...