Ještě jsem nad tím trošku uvažoval, vlastně nad to chci dát tiskárnu, tak jsem ten návrh vylepšil (neptejte se mě, proč gemini dal tak blbě ty závěsy a pokazil co mohl)

Jednoznacne policky.
čím víc nad tím uvažuji, taky mi to přijde logičtější
Ten predok urctie nie vyklopny ale urobit aby dvierka neboli az uplne od zeme ale aby zacinali par cm nad zemou. Presne tak ako to maju taketo skrinky, ked sa na nich pojdes pozriet do obchodu
.
Říkal jsem si, že bych to mohl rovnou dát na kolečka
Vetranie by som znovu pouzil klasicke ako sa pouziva v skrinkach/skriniach. Otvory a do nich dierovane vetracie zaslepky aby si tam nemal len idery ale to aj nejak vyzeralo.
Nějak tak uvažuji, že bych tam zezadu dal o 20cm kratší desku, a nechal bych tam 20cm škvíru na kabely a větrání, zezadu to stejně nebude vidět, na výroby asi nejsnazší. Jestli tam přidat větrák, to je dobrá otázka, bude to mít asi 50-60W spotřebu, tak dát tam nějaký pomalý větrák by možná dávalo logiku
Inac to, co ste s gemini vymysleli, je obycajna skrinka do obyvacky so sedenim. Pri troche stastia ju najdes v nejakom obchode s nabytkom hotovu aj s tym sedakom alebo ti ju vyrobi hocijaky stolar a dokupis si ten sedak.
Asi najdu, přijde mi, že vyrobit skříňku, když si nechám nařezat kusy v OBI zase není raketová věda, a můžu použít kvalitnější konstrukci s širšími deskami a šrouby. Trošku se bojím, že když něco koupím, tak to bude ten největší papír, a třeba UPS taky není nejlehčí, a když si na to sedu nebo cokoliv, tak se to rozpadne na tři kusy. Přeci jenom, že by tam nábytkářská firma dala 25mm MDF desku s vruty, co bych tam třeba dal já, se dá pochybovat + to bude do rozměrů vždy kompromis.