Podíval jsem se to Protokolu událostí Windowsu 11 a tentokrát jinam než "Systém", ale do "Aplikace".
Překvapilo mě že tam je 16000 událostí za poslední 2 měsíce. Naprostá většina z nich jsou od zdroje Windows Error Reporting s ID 1001(90%). a jsou tam střílené v shluku rozpětí 4-9 sekund . Třeba kolem 50 řádků. Na počítači jsem permantně přihlášen zalogovaný do (jednoho)local accountu Windows NT. Jejich četnost je s každým probuzením z režimu spánku a možná i s každým prochozením zamykací obrazovky (což víceméně je asi samé), takže třeba 1-4x za den x 50 událostí.
Bylo mi divné, že se v
Popisu problému P1 ukazují názvy programů, které dávno nemám v PC, pojal jsem odezření na ějakou karenténu defenderu nebo šíleně snad ,že by Defender spouštěl z vlastní inicitativy ty programy, ale nikde jsem je nenašel. A nebo jsem je spuštěl kdysi dávno
Chybný blok , typ 0
*** Název události: APPCRASH / MoHang / BEX / MoAppCrash /HamLkd / MoApphang
Reakce: Není k dispozici.
ID souboru CAB: 0
Podpis problému:
P1: DiagsCap.exe / MicrosoftWindows.Client.CBS /super_pi_mod.exe
...
P4: HPCDXSrvcMgr.dll / ntdll.cz /stackHash_2264
...
P10:
Připojené soubory:
\\?\C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\Temp\W...tmp.WERInternalMetadata.xml
Tyto soubory mohou být k dispozici zde:
Windowsdows\WER\ReportQueue\AppCrash_DiagsCap.exe_2d...779
Symbol analýzy:
Opětovné hledání řešení: 0
ID hlášení:
Stav hlášení: 102
Zakódovaný interval:
GUID souboru CAB: 0
Nepřekvapuje mě, v jakém stavu "vyladěnosti" jsou jedenáctky
Otázka na experty: co znamená název události ty hodnoty označené v ukázce na řádku *** (více hodnot to je v druhém řádku textového bloku)
Potvrdilo se, že to jsou pohrobky "Historie Spolehlivosti" - Zobrazit všechna hlášení pádů.