Já už nevím co! Mám v windows Terminál otevřené 2 taby a identicky ssh root@host1 a host2
Pokud přes Ctrl+V nebo pravé tlačítko (bez rozdílu) vložím text, tak se mi v jednom případě vloží obalen ^[[200~ ^[[201~
1. Následně jsem přišel na to, že druhý tab terminálu je typu powershell (vyvolávaný zkratkou Ctrl + PLUS), zatímco první má v záhlaví "Příkazový řádek - , ssh"(tady to ještě ind stihl před uzávěrkou Há jedničky přeložit) zatímco se vyvolává šipičkow vedle pluska volbou která už zůstala nepřeložená Command Prompt(Ctrl Shift ESHAČKEM), do toho se ty paznaky nevkládají
Tady je asi cítit napětí, jistý pocit bordelu v UI Windows terminálu.
2. Tak jsem zkusmo otevřel ctrl shift ěčkem a ctrl + plusem dvojici nových tabů
a otevřel host1 + host2 křížem oproti kombinaci host2+powershell host1+Příkazový.
V obou případech se paznaky nevkládaly W.T.F .?
3. Po pár minutách tohoto laborování a návratu do problémového tabu s paznaky, jsem opět vložil obsah schránky (stejný jako předtím) a kupodivu se vložil bez paznaků
2W.T.F. ! ?
To jako Windows má nějaký funkci hlíající výsledek hodnoty RANDOM kdy vloží/stripne paznaky do terminálu???
Máte jiné vysvětlení, proč je to takhle "nereprodukovatelně" nedeterministické?
PS: může mi někdo rozparsovat co BHTP 200 a dvěstějednička znamenají včetně BHTP tagů [[~^ ? (BASH HYPERTEXT PROTOCOL ?) ? Vzdáleně tuším, že jde něco jako "selection start/selection end" případně konec/start "podbarvení"
Bonusová záhada: pouze jeden host mění jméno záhlaví tabu (bez ohledu na typu powershell/Příkazový řádek) - bez vazby na paznaky. : Windows Powershell PS host1), Příkazový řádek SSH (cmd host 1), root@host2(cmd), root@host2(PS)