Čeznet se zatím neprodal

Čeznet se zatím neprodal
« kdy: 26. 08. 2026, 18:14:46 »
Zajímalo by mě, zda je opravdu důvodem cena a nebo se trojce nelíbilo něco jiného na Čeznetu zvlášť když si myslím, že zrovna ČEZ nepočítá každou kačku. Zatím jsem sice rád, že jsem nespadl třeba pod O2, ale na druhou stranu mám dilema jak to bude fungovat dál a jestli se nedívat pomalu jinde. Aby to nedopadlo jak Eri.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-firmy-cez-poslal-k-ledu-prodej-telekomunikacni-casti-313779

LeosB

Re:Čeznet se zatím neprodal
« Odpověď #1 kdy: 26. 08. 2026, 21:19:41 »
Cokoliv se tady objeví budou jen spekulace, tak to zkusím: Právě proto, že ČEZ nepočítá každou kačku, tak nemá důvod prodávat pod cenou. Buď dostanou cenu kterou chtějí, nebo prodávat nebudou (a budou dál brát zisky), dokud se nenajde kupec za slušnou cenu.

jjrsk

• 962
    • Zobrazit profil
Re:Čeznet se zatím neprodal
« Odpověď #2 kdy: Dnes v 08:32:00 »
Rek bych ze o cenu vubec nejde, jde o to, ze se nikomu nebude libit infrastruktura. Zkus si predstavit, ze ti tvoje draty vedou nekde v kanalu s dratama CEZu a ze pokazdy kdyz neco kopou, tak ti je prekonou a pokazdy kdyz chces neco ty, musis rok papirovat nez ti dovolej neco nekde udelat ...

Bude to jeste mnohem horsi, nez kdyz chces neco prihodit do chodniku kde neco ma uz 20 jinych ...