Narůstající velikost obrázků

Re:Narůstající velikost obrázků
« Odpověď #15 kdy: 25. 09. 2026, 08:41:09 »
Mám poslední 2 měsíce pocit, že noví uživatelé s pěti posty a méně (možná i prsty  :D ) by měli projít nějakým testem různých druhů inteligence (umělé/neumělé/, kognitivní, lexie, Turingův), mám neochvějný pocit, že sem píšou hotentoti nebo boti.
Vítejte v postmoderním světě digitální demence. Chápu, že se v těch kruzích obvykle nepohybujete ale když se člověk
(...)
nebo později pronikat také.

Přesně proto jsem klukům za kupóny koupil film Idiocracy. Ona to sice měla být komediální výstraha, ale dávno už je to dokument.

« Odpověď #16 kdy: 25. 09. 2026, 08:42:48 »
když se člověk zhluboka nadechne a vystrčí nos do velké části "moderní" běžné populace

A kde žijete normálně, když zrovna "nevystrkujete nos"? Zalezlý v nějaké suterénní IT labu kde jsou všichni vzdělaní v "těch správných" (čti exaktních) oborech ??

Tohle zní jako neschopnost vyrovnat se s realitou světa

Bereš si to nějak moc osobně. Jde o to, že pokud chceš být aspoň trochu efektivní a nemařit svůj čas řešením doslova h#wen, MUSÍŠ se (a tvoje protějšky taky) vyjadřovat správně, přesně, a srozumitelně.

« Odpověď #17 kdy: 25. 09. 2026, 08:45:45 »
ještě mě napadla jedna věc... nebylo to intenzivně upravováno ve photoshopu apod.? protože některé formáty umí držet historii úprav včetně náhledů a "snapshotů", a speciálně u fotek to umí pěkně nabobtnat. ale je fakt, že jsem to viděl použito prakticky výhradně ve "photoshopím" nativním PSD.