Hlavne ne kurvitko inside 
Má-li to být narážka na Intel, opravdu by mě zajímalo jak a včem je tak moc špatný, takový Panasonic z dobrého důvodu s AMD nekoupíte, třeba prostě pro nativní sériový port, GNSS a další legrácky. Rozdíl bych nenašel mezi Elitebook 830 G8 (i5-1135G7) a 835 G8 (R5 5600 Pro) a přesně ta samá situace se opakuje s G11, jen mají modernější CPU (C5-135U a R5-8540U). Ani na stanicích žádný rozdíl nevidím Elitedesk G1a a G1i (R5 215 Pro a C5-235) a to včetně spotřeby. Možná časem, přece jen jsou tu 2. týden, ale pochybuji na základě provozu M75qG2 (AMD) a Elitedesk 800 G6 (Intel) s těžko měřitelným rozdílem v příkonu. Nerozlišuji, zda na nich běží SLED16 (7ks), nebo Win11Pro (14ks). Ještě bych do toho mohl zatáhnout svůj Lifebook U7313 a Framework 13, plichta tak či onak a tahat sem Toughbooky fakt nebudu, stejně tak HP Z2 ... šitou na míru Solidworks.
Multimédia, grafika, hry ... mně moc neberou, beru že může rozdíl být, třeba i podstatně větší. Podobné řeči jsem slýchával a četl i v době, kdy jsem pořizoval Opterony (Lisbon) pro jejich vlastnosti, zatímco kraloval Intel. Stejné kecy, jen se změnila barva stáje.