fantastické přesně tohle jsem se snažil na internetu najít , moc děkuju
zkusím to a uvidím ale už jsem blíž než předtím
teď se na to můžou podívat i ostatní :
co jsme tu dělali ?
chtěli bychom vedlejší monitor a u něj např levnější staší mini PC s linuxem , tlačítkem power se má zapínat a to už umím aby mi to všechno naběhlo , přihlásilo se , aby se automaticky spustil přehrávač videa mpv , ten začne hned se seznamem videa který si nachystám
až stisknu power na počítači , tak to prostě zhasne
pak až to zapnu později power on , naběhne to a začne postupně přihlásí atd a přehrávač mpv má pokračovat přesně v místě kde byl když se to vypínalo
to se mi skutečně hodí
trik : učíme se hereckým dovednostem = dívání na stále stejné filmy např 100x způsobí že se naučíte herecké projevy podle vašich filmů , po tomto počtu shlédnutí se jednak z herců stávají vaši známí členové rodiny vaši přátelé a jednak naučíte se např mimiku nebo hlasy a různé věty. Je to o moc lepší než prázdný mrtvý výraz který někteří informatici mívají se synapsemi a gangliemi . .
dám si tam i videohry a pařím pasivně že to aspoň vidím
pak pohádku , a ještě do seznamu patří reklamy z japonska
doplním : televizní pořady , jako je nějaký specializovaný
škoda mít na vedlejším monitoru blbiny . mně se líbí na tom to tlačítko power on power off aby to fungovalo samo
snad to bude fungovat teď nemám čas ale podívám se později . jsem nemálo nadšený že mi dobrák pomohl
pomohl nám všem
vielen dank