Nabídka IT práce je mizerná

Jose.D

Re: Nabídka IT práce je mizerná
« Odpověď #15 kdy: 15. 11. 2011, 20:22:12 »
cucham cucham Amway  :P (Scotik)

Jakub Váňa

« Odpověď #16 kdy: 15. 11. 2011, 20:57:37 »
Což je mimochodem velmi dobrá volba.

nikdo

« Odpověď #17 kdy: 16. 11. 2011, 11:29:05 »
Což je mimochodem velmi dobrá volba.

Pokud vás baví přesvědčovat lidi, aby si od vás kupovali drogerii a přesvědčovali další lidi, aby si od nich kupovali drogerii :-)

Jakub Váňa

« Odpověď #18 kdy: 16. 11. 2011, 15:31:11 »
Tak, pokud Vás tohle baví, tak si tam pár vhodných výrobků určitě najdete.

Víte ale, že výrobků je dnes daleko více než, když sem firma přišla v devadesátých letech a že je dnes mnoho dalších partnerských obchodů ?

A jako všechno, ani toto podnikání není pro každého ...

to je jedno

« Odpověď #19 kdy: 16. 11. 2011, 16:13:36 »
ale jo, nekdo nazyva i pojistovaky a lichvare podnikateli tak proc ne "obchodni cestujici" ale příživníci jsou to stejní :)

a co se tyce nazvu tematu: ano, nabidka prace je mizerna a proto je tak obtizne sehnat lidi v tomhle odvetvi...

Jakub Váňa

« Odpověď #20 kdy: 16. 11. 2011, 16:52:44 »
A vy myslíte, že stačí zboží vyrábět - případně rozvážet ? Jak zjistíte, že někdo vyrábí to, co zrovna vy potřebujete ?

Sten

« Odpověď #21 kdy: 16. 11. 2011, 18:03:34 »
Tak, pokud Vás tohle baví, tak si tam pár vhodných výrobků určitě najdete.

Víte ale, že výrobků je dnes daleko více než, když sem firma přišla v devadesátých letech a že je dnes mnoho dalších partnerských obchodů ?

A jako všechno, ani toto podnikání není pro každého ...

Zkoušel jsem počítat, kolik by mi ta zázračná studna Amway hodila (na základě reálných zkušeností s amwayáky přesvědčujícími na Andělu, mj. i mě). První rok by to bylo kolem 30 až 50 Kč/hodina práce (přesvědčování, nátlaku, lhaní a podobně), pak by se to možná trochu zvedlo, ale jak jsem pochopil, ten systém se pořád mění, abyste nezlenivěl a měl důvod zaplatit za další a další publikace, jak správně přesvědčovat, natlačovat a lhát. Ale když vás to baví, někteří lidé za svoje koníčky utrácí daleko víc :-)

eMko

• 456
    • Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 16. 11. 2011, 18:27:27 »
Pokud někdo žehrá na nabídky práce v IT .. zkoušeli jste se podívat na nabídky práce v jiných oborech? Např. pro skláře nebo švadleny? Myslím, že my si nemáme na co stěžovat.

Stejně tak je potřeba dělat to, co zákazník zaplatí (pokud vás to alespoň trochu baví). Desktopové aplikace v čistém Cčku na linux si můžete dělat doma. Ostatně mám dojem, že mnoho nyní skvělého open source softwaru vzniklo právě takto...

Jakub Váňa

« Odpověď #23 kdy: 16. 11. 2011, 18:46:41 »
Nejsem si uplně jistý, jestli si správně rozumíme. V případě podnikání jde především o investici - časovou investici.

Proto jsem také psal, že to není pro každého. Není to pro lidi, kteří nechtějí investovat, nebo lidi, kteří mají něco jiného, výnosnějšího a vědí jak do toho investovat.

Naopak je to velmi vhodné pro lidi, kteří chtějí investovat a nic lepšího nemají, nebo nemají dostatek zkušeností. Také je to vhodné pro lidi, kteří chtějí mít ještě nějaký záložní příjem ke svým investicím.

Proč myslíte ale, že se systém mění a že musíte natlačovat a lhát ?

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #24 kdy: 16. 11. 2011, 22:39:04 »
Tak vždycky je možnost udělat si živnosťák a jet sám na sebe.

lobo

« Odpověď #25 kdy: 16. 11. 2011, 22:54:20 »
zohnat poriadneho stolara je takmer nemozne a na zaklade referencii ked zozenies,tak si vypyta podstatne viac ako nejaky matlak v Php alebo .net

to je jedno

« Odpověď #26 kdy: 17. 11. 2011, 23:10:00 »
Proto jsem také psal, že to není pro každého.
To je pravda, pro kazdeho to neni, takovy clovek musi mit vrozeny odpor ke skutecne praci, musi mit pekne silny zazivaci trakt a ohnutou pater protoze slusnej clovek by z toho blil.

Jakub Váňa

« Odpověď #27 kdy: 18. 11. 2011, 09:02:42 »
Proto jsem také psal, že to není pro každého.
To je pravda, pro kazdeho to neni, takovy clovek musi mit vrozeny odpor ke skutecne praci, musi mit pekne silny zazivaci trakt a ohnutou pater protoze slusnej clovek by z toho blil.

Přijde mi, že Vám někdo hodně špatně vysvětlil o čem celá věc vlastně je.

to je jedno

« Odpověď #28 kdy: 18. 11. 2011, 09:55:30 »
Přijde mi, že Vám někdo hodně špatně vysvětlil o čem celá věc vlastně je.
Kdo mi mel co vysvetlit? Nikdo mi nemusi nic vysvetlovat abych videl, ze poulicni a podomni vnucujici se prodejci jsou žumpa naprosto stejna jako jehovisti...

Priklad 1: do mesice od narozeni jedne i druhe dcery otravovali u dveri 2 resp 4 pojistovaci! Totalni hyeny a hovada!

Priklad 2: chcete parfem zdarma? tady ho mate. a jeste vam dam zdarma tenhle a tenhle... sklad to chlapovi do naruce. a pak rika ale musite si koupit za dvojku tuhle vodičku. Chlap ztracena 1/4 hodina kvuli nicemu.

No a "zajezdní" prodejci to snad ani nemluvit.

JmJ

• 333
    • Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 18. 11. 2011, 10:54:30 »
Podobni prodejce a otravne telefonisty bych nakopal do zadeke ;-)

clovek lezi pod autem, meni gufero na diferencialu, z diferencialu odkapava olej primo do ksichtu, ruce mastne, mista malo a ted telefon. clovek nevi kdo vola, treba zakaznik, nebo kolega z prace nebo nekdo z rodiny, neco se mohlo stat, tak zacne sacovat kde ma telefon, mastnou paratou telefon vylovi, nezname cislo, tak to muze byt nejaky zakaznik. halo, tady agent s teplou vodou od O2, hovori s panem lezicim pod zigulem? hovorite, ale ja s O2 nic nemam, mit nechci, tak mi dejte pokoj.

sedim doma, usilovne premyslim nad jiste zapeklitym programatorskym problemem. zvonek. dobry den, nabizime... sbohem. himmel hergot, kde mi ta myslenka utekla...

kdyby sli dotycni radeji zametat ulice... :-)