Mazání offtopic

Mazání offtopic
« kdy: 04. 08. 2025, 21:08:13 »
Krčmáři, dej si s ním spicha a dovez okradeným peníze, jestli ti vadí komentáře. Už ta cenzura fakt stačila. >:(

Re:Mazání offtopic
« Odpověď #1 kdy: 04. 08. 2025, 21:11:44 »
Jedinè, co je třeba tu mazat, jsou vaše urážky a offtopic příspěvky. V tom tématu o discích nic jiného nezmizelo.

Pokud se nebudete chovat slušně a vyjadřovat se normálně k tématu, dostanete ban.

Urážky a ironické komentáře opravdu poškozeným nepomůžou.

« Odpověď #2 kdy: 04. 08. 2025, 22:12:11 »
Jejda, tady to mizí rovnou pod rukama. Petře, máš z toho provizi?  ::)

RDa

• 3 047
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 04. 08. 2025, 22:28:16 »
Jejda, tady to mizí rovnou pod rukama. Petře, máš z toho provizi?  ::)

Chtelo by to upravit alespon mailove upozorneni - aby obsahovalo obsah. To je celkem WTF kdyz kliknu na link ze aha.. novej prispevek ve vlakne.. a tady je pak mene nez predtim co jsem videl. Pak aby clovek nemel schizu .. uplne staci forum roota :D

« Odpověď #4 kdy: 05. 08. 2025, 15:05:14 »
Ad pacient Crhonek: Jinak, kdybyste netušili, tak nefunguje AirBank... 🤣😂

Ad Mr. Krčmář: Místo sluníčkové cenzury diskusí by možná bylo dobré zaměřit se na řešení permanentně rozbitých věcí, jako je např. neustálé odhlašování tady ve fóru, nefungující MojeID nebo debilní hláška "Tělo zprávy zůstalo prázdné." když do postu vložím emotikon a kliknu na "Prohlédnout", zcela zmizelou funkci náhledu komentáře v diskusích napříč servery IInfo (úžasné vylepšení),  již dekády trvající neschopnost překódovat databázi do utf8mb4 atd. atd. atd.

« Odpověď #5 kdy: 05. 08. 2025, 15:19:28 »
Ad pacient Crhonek: Jinak, kdybyste netušili, tak nefunguje AirBank... 🤣😂

Ad Mr. Krčmář: Místo sluníčkové cenzury diskusí by možná bylo dobré zaměřit se na řešení permanentně rozbitých věcí, jako je např. neustálé odhlašování tady ve fóru, nefungující MojeID nebo debilní hláška "Tělo zprávy zůstalo prázdné." když do postu vložím emotikon a kliknu na "Prohlédnout", zcela zmizelou funkci náhledu komentáře v diskusích napříč servery IInfo (úžasné vylepšení),  již dekády trvající neschopnost překódovat databázi do utf8mb4 atd. atd. atd.
Ještě jsi zapomněl "Tento příspěvek jste již odeslali! Možná jste nedopatřením kliknuli dvakrát?!" když se snažím narovnat ohnutý stav neodeslaného příspěvku po nečekaném odhlášení a přihlášení v novém tabu. Frustrující na tom je, že to je nečekané, nepředvítatelné. A Systém ví, že odesílám asi již jeden post, který jsem se snažil odeslat, ale tělo příspěvku předmnou v HTML výstupu tají, pěkně si to najdi sám přes Developer tools, Network Inspector, pokud zrovna mám to štěstí, že jsem u desktopového prohlížeče.
Byl by problém tam pod tu  ^ lakonickou hlášku v okně nastala chyba tam vypsat text toho příspěvku (třeba defaultně skrytý) ?

« Odpověď #6 kdy: 05. 08. 2025, 20:57:59 »
Jedinè, co je třeba tu mazat, jsou vaše urážky a offtopic příspěvky. V tom tématu o discích nic jiného nezmizelo.

Nojo, tak určitě, Pétře. 🤡

https://forum.root.cz/index.php?topic=30886.msg425073#msg425073

Re:Stažené soubory s nesedícím md5
« Odpověď #7 kdy: 06. 08. 2025, 20:00:49 »
Mistře Krčmáři, na normálně moderovaném fóru mažou off-topic lejna, ne komentáře na tuto skutečnost upozorňující... Ale tak třeba má Filip jiné kvality... takový Kryštof Stupka o tom kdysi vyprávěl v podcastu Vyhonit ďábla.

;D ;D 🤡🤡

Re:Re:Stažené soubory s nesedícím md5
« Odpověď #8 kdy: 06. 08. 2025, 20:11:04 »
Mistře Krčmáři, na normálně moderovaném fóru mažou off-topic lejna, ne komentáře na tuto skutečnost upozorňující... Ale tak třeba má Filip jiné kvality... takový Kryštof Stupka o tom kdysi vyprávěl v podcastu Vyhonit ďábla.

;D ;D 🤡🤡

Pardon, ale Filip Jirsák má tady nejlepší odpovědi a na rozdíl ode mne ještě trpělivost. Mě fakt nebaví neustále diskutovat o zastaralých kryptografických funkcích.

Re:Re:Stažené soubory s nesedícím md5
« Odpověď #9 kdy: 06. 08. 2025, 20:17:18 »
Jsem přesně čekal, kdo švédskou trojku doplní  ;D ;D  ;D ;D ;D