Ad pacient Crhonek: Jinak, kdybyste netušili, tak nefunguje AirBank... 🤣😂
Ad Mr. Krčmář: Místo sluníčkové cenzury diskusí by možná bylo dobré zaměřit se na řešení permanentně rozbitých věcí, jako je např. neustálé odhlašování tady ve fóru, nefungující MojeID nebo debilní hláška "Tělo zprávy zůstalo prázdné." když do postu vložím emotikon a kliknu na "Prohlédnout", zcela zmizelou funkci náhledu komentáře v diskusích napříč servery IInfo (úžasné vylepšení), již dekády trvající neschopnost překódovat databázi do utf8mb4 atd. atd. atd.
Ještě jsi zapomněl "Tento příspěvek jste již odeslali! Možná jste nedopatřením kliknuli dvakrát?!" když se snažím narovnat ohnutý stav neodeslaného příspěvku po nečekaném odhlášení a přihlášení v novém tabu. Frustrující na tom je, že to je nečekané, nepředvítatelné. A Systém ví, že odesílám asi již jeden post, který jsem se snažil odeslat, ale tělo příspěvku předmnou v HTML výstupu tají, pěkně si to najdi sám přes Developer tools, Network Inspector, pokud zrovna mám to štěstí, že jsem u desktopového prohlížeče.
Byl by problém tam pod tu ^ lakonickou hlášku v okně nastala chyba tam vypsat text toho příspěvku (třeba defaultně skrytý) ?