Prodám klávesnici ZSA Moonlader

Prodám klávesnici ZSA Moonlader
« kdy: 02. 02. 2025, 22:01:18 »
Dobrý den,

prodávám kvalitní split klávesnici ZSA Moonlander s Cherry MX Brown spínači. Klávesnici jsem zakoupil v říjnu 2024 a téměř ji nepoužíval, takže je jako nová, bez jakýchkoliv známek opotřebení. Více na oficiálních stránkách výrobku - https://www.zsa.io/moonlander.

Hlavní výhody této klávesnice:

• Ergonomický design, který vám pomůže předejít bolestem zápěstí a zvýšit produktivitu
  • Split konstrukce umožňující přizpůsobení rozložení rukou podle vašich potřeb
  • Cherry MX Brown spínače – tiché, s hmatovou odezvou, ideální pro kombinaci práce a hraní
  • Podpora široké škály přizpůsobení a nastavení přes open-source software

Kromě klávesnice přidávám testovací sadu 19 různých spínačů, díky které můžete vyzkoušet různé typy a najít ten, který vám bude vyhovovat nejlépe.

Původní cena včetně CLA a DPH byla 10980 Kč, nabízím ji nyní za 8500 Kč.

Předání možné buďto v Praze nebo posílám pomocí Zásilkovny.

Karmelos

• 1 124
    • Zobrazit profil
Re:Prodám klávesnici ZSA Moonlader
« Odpověď #1 kdy: 03. 02. 2025, 10:42:27 »
tvl to je příšernej paznecht. podle mě zadarmo drahý, dyť to nemá ani fkový klávesy ani +-*!#=".... to je tak max vytahat z toho henty spínače a zbytek hodit do odpadu...  :-\
Gréta je nejlepší.

« Odpověď #2 kdy: 03. 02. 2025, 19:17:06 »
Mě by spíš zajímal důvod prodeje a dosavadní zkušenost s touto klávesnicí. Protože jsem taky uvažoval o pořízení. Dnes jsem spokojeným majitelem starší ErgoDox EZ.

« Odpověď #3 kdy: 04. 02. 2025, 08:06:14 »
Klávesnice funguje výborně, psaní na ní bylo pohodlné a možnosti konfigurace vrstev taky. Nakonec mi ale vadily kabely na stole, což bylo hlavním důvodem, proč ji prodávám. Plánuji si pořídit nějakou podobnou klávesnici, ale bezdrátovou. Kdyby tahle byla bezdrátová, tak jí používám doteď.

kate

• 102
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 04. 02. 2025, 11:08:31 »
Mě by spíš zajímal důvod prodeje a dosavadní zkušenost s touto klávesnicí. Protože jsem taky uvažoval o pořízení. Dnes jsem spokojeným majitelem starší ErgoDox EZ.

Já se teď taky zbavovala Moonlanderu, a jediný důvod byl přechod na ZSA Voyager - občas pracuju na cestách a přesouvám se mezi kanclama, Moonlander má sice fajn pouzdro, ale není úplně nejskladnější (A kupovat jich několik není zrovna levný koníček)

Jediná drobná výtka jsou dlouhé klávesy ovládané palcem - jejich ukotvení by mohlo být o něco lepší, jsou nasazené jen na stopce spínače. Ale je to fakt spíš nitpick než nic jiného.

« Odpověď #5 kdy: 04. 02. 2025, 15:23:41 »
Zajímá mě, poslal jsem SZ, snad dorazila :-)