a) uz vidim ako existuje clovek, ktory si pocas cesty autom vsimne vypalenu ziarovku, okamzite vzorne odstavi auto a vola odtahovku. (pripadne meni ziarovku)
Dokud jsem měl auta se žárovkama, tak ANO, měnil jsem je neprodleně po tom, co jsem si všimnul že něco nesvítí (a za jízdy si nevšimneš JENOM koncovky a brzdovky, jinak všeho ostatního jo).
Ale, a to tě asi překvapí, jsem to nedělal proto, že bych byl magor na předpisy nebo se bál pokuty. Dělal jsem to proto, že jsem to dělal pro sebe, abych byl dobře vidět a snížil riziko, že mě nějakej lhostejnej a poloslepej mamlas trefí.
Dokonce se mi stalo, že mě kvůli žárovce zastavili policajti v Rakousku. Jeli jsme ze sjezdovky, bylo cca půl osmý večer, minuli jsme cajty v protisměru a oni to najednou na lustrech otočili a zastavili mě. A že prej jestli vím, že mi nesvítí pravá potkávačka. Na to já že jsem měl podezření že shořela, protože asi kilometr zpátky krajnice ztratila osvětlení, a oni na to že právě viděli jak mi zhasla, a proto se otočili. A prej ať si to vyměním na místě. Tak jsem sáhnul do kufru, vyndal sadu, říznul plombu na tovární sadě, a zjistil že nevyměním vůbec nic, protože ichtylové ve VWčku k autu s H7kama dali sadu s H4kou. Ti policajti na to koukali, a že kdyby neviděli že to rozbaluju, že by mi to nevěřili, protože takový šlompáctví by se u nich nikdy stát nemohlo. A že si teda za nima dojedu k pumpě, a tam si žárovku koupím.
Dojeli jsme 2 kiláky k pumpě, oni přede mnou na lustrech s blikajícím FollowMe, a že počkají a zatím si dají kafe.
Tak jsem koupil dvě žárovky (protože speciálně u H7ček je kokotina měnit jen jednu, protože ta stará bouchne o to dřív; mění se vždycky pár, a když pak jedna rupne, dá se tam ta stará a když umře jedna z těch starejch, vyhodí se obě) a pod parádním osvětlením to přehodil. Ještě jsme pak všichni asi 20 minut pokecali, a jeli jsme si po svým.