Jen pro upřesnění - CPU i DSP jdou taktovat zvlášť, resp. (alespoň u kernel-power) se ke každému taktu CPU dá přiřadit takt DSP. Mrkněte do profilů ke kernel-power, je to tam vidět. Takže můžete mít třeba u 300MHz pro CPU nastavených 600MHz pro DSP. Společným faktorem je ale napětí, které je třeba vyšší jak pro vyšší takt CPU tak i DSP, takže pokud vytáhnete nahoru DSP bez zvýšení napětí, začnou se objevovat artefakty a různě to blbnout, podobně i u CPU. Na druhou stranu se dá i napětí u nižších kmitočtů snižovat. Já mám už přes půl roku CPU s maximem 1000 MHz, můj profil vychází z titanového Ultra Low Voltage, kdy jsou napětí nižší než defaultně. A subjektivně je výdrž o dost vyšší a svižnost telefonu taky.
Ono je to kus od kusu, některá n900 snese víc, jiná míň...
Jinak Titan už nějakou dobu s kernelem nic nedělá, aktuálně kernel-power vyvíjí pali, je ve stable verzi 48. No a doporučuju omrknout komunitní updaty (CSSU), kde se mimo jiné řeší portrait mód (už umí být nastojato i plocha), stromový pohled v mail klientovi (modestu) a další supr věci.
Aktuálně se kutí nahrávání videa v 720p (a pro to se právě hodí taktnout DSP na 600MHz).
Fak je, že lepší hračku jsem si dlouho nepořídíl a navíc poslední dobou je to čím dál zajímavější ;-)