Kabel Thunderbolt kombinující mDP a USB-C

Kabel Thunderbolt kombinující mDP a USB-C
« kdy: 10. 03. 2024, 14:51:17 »
Ahoj,
viděli jste někdy TB kabel, který by měl na jednom konci mDP a na druhém USB-C? Existují takové věci?

Snažil jsem se to najít (technicky by to mělo být možné vyrobit), ale všude jsou buď jen redukce, nebo mDP/USB-C kabely, které umí přenášet akorát DisplayPort.

ja.

• 334
    • Zobrazit profil
Re:Kabel Thunderbolt kombinující mDP a USB-C
« Odpověď #1 kdy: 10. 03. 2024, 17:40:38 »
Áno, videli, pretože Thunderbolt 1 a 2 používali mDP konektor, až Thunderbolt 3 prešiel na USB-C.

Apple predáva redukciu TB2 <-> TB3, je to káblik asi 10 cm dlhý, a funguje to. Aj keď nie som si istý, či cez to ide aj natívny DP, to som neskúšal. TB2 dokina s TB3 počítačom išla.

« Odpověď #2 kdy: 10. 03. 2024, 17:45:12 »
Moderátor mi přepsal titulek a najednou to zní úplně jinak, než jak jsem to myslel.

Jde mi o Thunderbolt kabel, který má na jednom konci mDP konektor a na druhém USB-C, ale chci po tom jen Thunderbolt protokol, DP nebo USB je mi jedno, cílem je propojit ntb s TB3 se zařízením, které má TB2. Apple redukci mám, ale radši bych právě ten kabel.

RDa

• 2 622
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 10. 03. 2024, 18:05:55 »
Moderátor mi přepsal titulek a najednou to zní úplně jinak, než jak jsem to myslel.

Jde mi o Thunderbolt kabel, který má na jednom konci mDP konektor a na druhém USB-C, ale chci po tom jen Thunderbolt protokol, DP nebo USB je mi jedno, cílem je propojit ntb s TB3 se zařízením, které má TB2. Apple redukci mám, ale radši bych právě ten kabel.

Jedine reseni je ona apple redukce. Hledas to zbytecne.

« Odpověď #4 kdy: 11. 03. 2024, 12:00:06 »
pouze TB2 kabel a redukce od apple. Jinak to nepude.

mmch kdyby někdo chtěl timhle zpusobem resenej box na 6 disku. jeden mi zbyl a po vymene disku v primarnim storage ho asi uz nepotrebuju. Az nebudu liny vypisu se s tim do inzerce (a mezitim to zastara a pak to vyhodim). Je to Promise Pegasus2 R6, osazeny 6x4TB WD RED

« Odpověď #5 kdy: 11. 03. 2024, 12:52:38 »
Apple predáva redukciu TB2 <-> TB3, je to káblik asi 10 cm dlhý, a funguje to. Aj keď nie som si istý, či cez to ide aj natívny DP, to som neskúšal.
Nativní DP to nepodporuje. Je to sice napsané v popisku, ale já to stejně zkusil, takže můžu potvrdit, že popisek říká pravdu.