Koupím knihu Jádro systému Linux – kompletní průvodce programátora

Koupím knihu "Jádro systému Linux – kompletní průvodce programátora",
co vyšla v češtině pod nakladatelstvím cpress.

Stav ideálně jako nová :)

Vím, že je kniha dosti outdated, protože popisuje starou verzi jádra, ale mám to do sbírky, prostě ji potřebuji
a nedaří se sehnat v dobré kvalitě a zároveň neplatit dejme tomu 1000kč.

Tak kdybyste tuto knihu třeba někdo už nepotřeboval, byla jako nová, tak prosím, budu velice rád za nabídku.

Děkuji.
« Poslední změna: 05. 03. 2024, 07:11:29 od Petr Krčmář »

_Jenda

• 1 601
    • Zobrazit profil
    • https://jenda.hrach.eu/
Bývala v brmlabí knihovničce, pro svoji zastaralost si myslím že už to nikdo chtít nebude, ale jaký je správný protokol na kupování věcí z knihovničky netuším.

Bývala v brmlabí knihovničce, pro svoji zastaralost si myslím že už to nikdo chtít nebude, ale jaký je správný protokol na kupování věcí z knihovničky netuším.

Já ani nevím, že člověk může vykoupit knihu z knihovny :). Tak to bych se mohl zkusit někde podívat.

V současnosti jsou na internetu k dostání dvě, ale u jedné se mi nechce platit tolik peněz, přestože vypadá pěkně.
U druhé jsem znepokojen stavem, protože fotka je jen zepředu a na rohách je vidět, že asi nejsou úplně ok. Psal jsem do antikvariátu, jestli by nešla udělat nějaká slevička, ale nikdo se neozval :)

Každopádně díky za postřeh.

Tak jsem se ještě zkusil domluvit s prodejce té jedné knihy ze dvou, co jsou na netu k dispozici a co vypadala jako nová a domluvili jsme se. Tak snad to nebude scam.

Takže koupeno. Teď jen doufam, že mi nepřijde chleba se salámem.

Kniha dorazila v perfektním stavu.