Google Chrome - zobrazení maximálního počtu karet

xunil

Google Chrome - zobrazení maximálního počtu karet
« kdy: 08. 11. 2023, 17:00:00 »
Zdravím, pokud googlím jak je to ohledně zobrazení maximálního počtu karet v Google Chrome, tak se akorát dozvím, že je možné otevřít libovolný počet karet.
Momentálně mi to končí na nějakých 117. Pokud otevřu další, schová se za "+" (nová karta).
Pokud začnu zavírat, začnou se zobrazovat ty které se schovaly za "+".
Počet karet je závislý na velikosti okna prohlížeče.
Pokud prohlížeč dám přes dva monitory, mohu otevírat další karty. Naopak při zmenšení okna se zobrazí jen pár karet.

Není někde v chrome nějaké nastavení, aby to bylo jako u prohlížeče Firefox?
Firefox tohle nedělá a lze se posouvat v kartách za "+"

k3dAR

• 3 005
  • porad nemam telo, ale uz mam hlavu... nobody
    • Zobrazit profil
Re:Google Chrome - zobrazení maximálního počtu karet
« Odpověď #1 kdy: 09. 11. 2023, 07:25:54 »
zkus Vivaldi, otevrel sem tam 250 listu a i kdyz "ucho" uz bylo par pixelu, stale byli vsechny videt, zaroven ma seskupovani listu s ruznejma moznostma jak se seskupeni chova (prida druhou listu, je v jednom uchu, roztahovaci ucho) a pak asi dalsich milion ruznych nastaveni, klavesovych skratek, editoru temat/barev, vlastni gesta mysi atd, atd...

xunil

« Odpověď #2 kdy: 09. 11. 2023, 21:35:50 »
Vivaldi by asi mohl vyzkoušet ale používám více prohlížečů. Ostatně na Firefoxu to není problém.
Chtěl bych to vyřešit na Google Chrome. Jestli jsem nepřehlédl nějaké nastavení.

k3dAR

• 3 005
  • porad nemam telo, ale uz mam hlavu... nobody
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 09. 11. 2023, 22:51:10 »
Vivaldi by asi mohl vyzkoušet ale používám více prohlížečů. Ostatně na Firefoxu to není problém.
Chtěl bych to vyřešit na Google Chrome. Jestli jsem nepřehlédl nějaké nastavení.
Vivaldi pouziva vicemene stejne jadro jako Chrome, oba jsou postavene nad Chromium,
ale narozdil od Chrome ktere je zamereno na sber dat (+ masy), je Vivaldi zamerene na soukromi uzivatelu (+ customizaci + ruzne i minoritni zpusoby ovladani)

z posledni doby napr.
https://www.root.cz/zpravicky/chrome-zapina-kontroverzni-privacy-sandbox/
Vs
https://vivaldi.com/blog/news/alert-no-google-topics-in-vivaldi