Kazí Windows připojení k adb přes USB?

Kazí Windows připojení k adb přes USB?
« kdy: 11. 06. 2023, 17:16:14 »
Nejde mi na první pokus se připojit nástrojem adb k android telefonu, který připojím k USB. Chová se to pěti různými způsoby. někdy ('Asi na padesátý pokus se to povedede, po té co windows po 4minutách "skončí" s" hledání driverů"

ale musím asi ve správný okamžik spustit v cmd adb shell.
Jinak to píše:
no devices/emulators found
error: closed
still authorizing
device offline

Ve správci vidím Složené zařízení usb
-NEXUS Adb interface
-složené zařízení USB

Poradíte, jak z tohoto průšvihu s nekonečnou instalací "driveru" a nemožností se připojit kadb ?

Někde se mi povede napsat 2 písmena do promptu shell@bacon :$

Někdy mi Window udělá Kombo 3 zvuků: Odpojeno+Připojeno+Potíže při vysouvání MTP USB a dvou grafických prvků( chyba s vykřičníkem(to vysouvání) a popu vysunuto(animované

Když se mi to konečně podaří po 20 minutách "spojit" zjistím, že jsem nedal adb root předtím a můžu to celé opakovat, protože příkaz adb root ; adb shell něco "resetne"
« Poslední změna: 11. 06. 2023, 18:04:34 od Petr Krčmář »

Re:Kurví Windows připojení k adb přes USB nebo je špatný drajvr
« Odpověď #1 kdy: 11. 06. 2023, 17:24:54 »
Bohužel, jak jsem zjistil, ve správci zařízení na druhou položku "zařízení MTP usb! Nemohu dát odebrat/odinstalovat.

....

A mezitím mi svchost.exe nakynul na 700MB / 1500 Ram (Priv/WS)
« Poslední změna: 11. 06. 2023, 17:27:56 od Ħαℓ₸℮ℵ ␏⫢ ⦚ »

RDa

• 2 828
    • Zobrazit profil
Re:Kazí Windows připojení k adb přes USB?
« Odpověď #2 kdy: 11. 06. 2023, 21:02:44 »
Win neni vhodna platforma na tyhle hratky. Protuneluj si pripadne USB port do virtualky, kdyz nemas na to, provozovat Linux na realnem stroji.

« Odpověď #3 kdy: 11. 06. 2023, 22:00:15 »
tipol by som si, že to budú vadné drivery od výrobcu telefónu, skús s iným, ak máš možnosť

oss

• 247
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 12. 06. 2023, 11:02:20 »
Za toto nemoze Windows, ale driver k tomu zariadeniu. Skus pohladat nejaku novsiu verziu a tu nainstaluj.

« Odpověď #5 kdy: 13. 06. 2023, 01:58:04 »
Ani ne tak Windows, jako AMD/USB3 řadič. Zkuste ostatní porty, jiný kabel a nejlépe jinou platformu - pokud máte AMD.