Videa z FIT VUT Brno

Michal

Re: Videa z FIT VUT Brno
« Odpověď #15 kdy: 24. 08. 2011, 11:25:53 »
Asi ti neodpovim na to proc pouzivaji flash, ale aspon to narozdil od tech tvych stranek funguje :) Teda alespon me se nepodarilo nic z toho tveho prehat. predhasny.com funguji dobre.
Chyba bude na Tvém přijímači, funguje to pěkně. Já oceňuji snahu vyhnout se flashi a i když nejsem původce tohoto threadu, děkuji za zde poskytnuté zajímavé odkazy.

br

« Odpověď #16 kdy: 24. 08. 2011, 15:11:50 »
nepravda? Nemohu mluvit za jiný než první ročník, ale kolik přednášek bylo zpřístupněno prvákům v zimním semestru? Dva záznamy z jednoho kurzu! Kolik v letním? Záznamy ze čtyř kurzů a to dva byly volitelné.
ano, takže záznamy přístupné byly, konečně si rozumíme

Jenda

« Odpověď #17 kdy: 24. 08. 2011, 15:21:01 »
Asi ti neodpovim na to proc pouzivaji flash, ale aspon to narozdil od tech tvych stranek funguje :) Teda alespon me se nepodarilo nic z toho tveho prehat. predhasny.com funguji dobre.
Já to zkoušel v MPlayeru, FFPlay a VLC a ve všech třech to funguje. Nechybí ti dekodéry tzv. patentovaných formátů (H.264)?

thom

« Odpověď #18 kdy: 04. 10. 2011, 08:41:07 »
Ahojte,skusim tento prispevok este raz. Snad sa najde viac ludi ked je teraz skolsky rok.
Hladam niekoho z fiit vutbr, kto by bol ochotny mi poskytnut nejake prednasky zo servera :

https://video1.fit.vutbr.cz/index.php

br

« Odpověď #19 kdy: 05. 10. 2011, 21:52:45 »
A k čemu to chceš? My to máme ke studijním účelům, což rozdávání po internetech podle mě není.

« Odpověď #20 kdy: 05. 10. 2011, 22:22:03 »
A proč tazatel nenapíše o jaké záznamy má zájem? Nějaký hodný student FITu by se podíval, napsal by, že cca 90% záznamů zveřejněných není a všichni by byli spokojeni. (Já už na FITu nejsem, sry.)

xxxxxx

« Odpověď #21 kdy: 06. 10. 2011, 10:08:48 »
A k čemu to chceš? My to máme ke studijním účelům, což rozdávání po internetech podle mě není.
Ty asi tazko chodis na FIT VUT, lebo by si aspon vedel, ze nie je viacero internetov ;)