Doporučte službu VPN s port forwardingem

Doporučte službu VPN s port forwardingem
« kdy: 06. 06. 2023, 17:25:05 »
Hledám VPNku, kde bude k dispozici Wireguard konfigurace, IPv6, port forwarding a kdyby byla s jurisdikcí mimo EU nebo USA, tak by to bylo lepší. Vím, že port forwarding bývá problém, ale potřebuji ho. Používám švédský Mullvad a od 1.7. ruší port forwarding.
Nemáte někdo tip? Děkuji za ně :)
« Poslední změna: 06. 06. 2023, 17:37:51 od Petr Krčmář »

_Jenda

• 1 606
    • Zobrazit profil
    • https://jenda.hrach.eu/
Re:Doporučte službu VPN s port forwardingem
« Odpověď #1 kdy: 06. 06. 2023, 21:05:35 »
sshreach.me, openport.io

ale nejjednodušší a nejlevnější (tyhle služby mívají extrémní poplatky za traffic) asi bude najít poskytovatele VPS a pořídit si VPS.

« Odpověď #2 kdy: 06. 06. 2023, 21:40:26 »
Podívám se na ty služby.
VPS je na jednom místě a už jsem zažil, že i tyto IP byly dost profláknuté a na vícero místech byly na blacklistu. Pamatuji si, že u Mullvadu byla možnost vyzkoušení všeho na 1 hodinu, což bylo dobré. Za 5 USD měsíčně byl traffic neomezený s možností 5 zařízení najednou.
Dostal jsem tip na Windsribe, jenže ten má na vyzkoušení jen 2GB traffic a nic víc. Port forwarding umožní až po zaplacení na Pro verzi. Když jsem zkusil předplatné na jeden měsíc, tak jsem zjistil, že trvalý port forwarding vyžaduje další zpoplatnění za tzv. statickou IP a dočasný je pouze na 6 dní. IPv6 nemají žádnou, proto bych chtěl jít do něčeho jistého.

« Odpověď #3 kdy: 07. 06. 2023, 13:01:37 »
euserv.com - 1€ za měsíc (to není cena VPS, to je cena za statickou IPv4), Cena VPS je NULA. Zřízení VPS a každé IP jednorázově za 2.5€. Má ale 1jádro, 1GB.  nutné každý měsíc v administraci prodloužit. Peníze přes paypal nebo na účet
S obojími naásledujícími problémy bych chtěil i poradit. ale jurovo dikce (nebo  jurův d...) je v EU. Ping je bída, 120ms.
Akorát se mi tam nepodařilo zprovoznit wireguard, ale asi mám špatnou distribuci. nainstalováno, ale ip tunnel add type wireguard hlásí neznámý typ
Nepodařilo se mi ani zprovoznit docker, myslím, že je to tím, že jde o LXC virtualizaci a ne KVM . V tom se vyznáte? Nebo by to teoreticky povolit, ale muselo by se nastavit LXC nesting?

Kernel je 5.4, na tom wg už musí jít?

Každopádně pro seriozní použití by to možná chtělo placený tarif - druhý skoro zdarma je 7€ ročně (plus 12€ za IPv4) , ale je to roční plán(nevidím praktický rozdíl mezi nimi)

řekl bych že tohle je takový ultra low cost a odpovídá tomu všechno: výkon, RAM, pomalost disku(přístupy),

« Odpověď #4 kdy: 07. 06. 2023, 13:25:40 »
hide.me

« Odpověď #5 kdy: 07. 06. 2023, 16:41:58 »
Děkuji, podívám se na vše. Hide.me z Malajsie už jsem také někde vyčetl. 

« Odpověď #6 kdy: 07. 06. 2023, 20:24:52 »
https://airvpn.org port forward umí a má výhodné předplatné na rok, dva nebo tři. Teď zrovna mají výročí, tak je ještě k tomu sleva. Při tříletém předplatném to vyjde 2.2 eur/měsíc.

« Odpověď #7 kdy: 07. 06. 2023, 23:42:07 »
O AirVPN jsem si už něco zjišťoval. Loni měli beta testování Wireguard protokolu, který by měli mít už nasazený. Dle fóra jim sem tam kolabuje IPv6 a jsou celkem uživatelsky nasycení, takže rychlosti jsou někdy dost nízké.
Z Mullvadu jsem si nechal vrátit roční předplatné, protože oznámení o zrušení PF vydali 14 dní po platbě a testuji ten Windscribe. Zrovna Bazoš vypisuje "Forbidden You don't have permission to access this server. IP: 185.xxx.xx.xxx", což se u Mullvadu téměř nestávalo, protože tak 2x ročně rotovali své rozsahy IP adres. Sice jsem si musel stáhnout nové configy, které jsem musel znovu nasadit, ale i díky tomu byla služba bezproblémová.