Zdravím všechny bastlíře,
kdysi jsem si hrál na základě nějakých stránek (které už si nepamatuji) s USB LTE modemem Huawei E3372h-153 a uvedl jsem ho do stavu, kdy je tak nějak k ničemu (asi). Chtěl jsem ho zkoušet v linuxu a narazil jsem na stránky, kdy se do toho dal nahrát firmware, se kterým by se to s Linuxem mělo víc kamarádit. Při snaze to vrátit zpět jsem to dostal do stavu, kde je to "zpět" tak napůl.
Hlásí se jako "USB\VID_12D1&PID_1F01\0123456789ABCDEF" a pod tím USB Mass Storage ("USB\VID_12D1&PID_1F01&REV_0102&MI_00") a pod tím dvě zařízení: Huawei Mass Storage USB Device a Huawei TF Card Storage USB Device. To druhé je slot pro microSD kartu, kterou tahle věc má, a ta dokonce funguje (když se do toho dá microSD karta, dá se s ní normálně pracovat). To první je CD-ROM device a mělo by v tom být fakticky ISO nějakého toho ovládacího softwaru, driverů apod., které z toho ve Windows po instalaci udělají skutečně USB modem. Ta virtuální CD-ROM mechanika je však "prázdná", jakoby neobsahuje médium. Modem je původně brandovaný T-Mobile, ale je mi fakticky jedno, jak bude ve finále brandovaný. Cílem je, aby v té CD mechanice byl soft (s drivery), který se dá nainstalovat a poté se to rozběhne jako LTE modem. Čili aby se to chovalo jako originál.
Máte s tím někdo zkušenosti? Kde co hledat a tak?
Předem díky.