Může doopravdy jít o napájecí adaptér. Kdy paradoxně když je takový adaptér zapojen, tak právě to blbne. A nějak to přepíše frekvence CPU na nějaké low-level-úrovni, že s tím ThrottleStop nic nezmůže. Maximálně nějakou posloupností vhodného pořadí zapojení adaptéru, uspání ,probuzení se podaří zapojit "neznačkový " adaptér ,aniž by se projevilo to "uzamčení". A nebo jinak, že nějaký event probuzení resetuje stav "uzamčení" LFM, takže když zapojíš adaptér ve spánku a probudíš tak asi se to podaří takhle přelstít
Ale jev PROCHOT signál jsem nikdy neměl tu čest potkat.
Ale předpokládám, že ThrottleStop detailně a zkusil všechno možné. V případě zaškrtlé Disable Turbo jsou hodnoty. O jakou nejnižší frekvenci jde ? 800MHz ="1"="LFM", 2100Mhz ="0", 2700="2"
Rád bych se zeptal, po výměně desky mi to dělá nějaký divný chování větráku. Jako kdyby to používalo hloupé řízení větráku pouze v závislosti na " několika málo trip pointech" místo "prediktivního"/promyšlenějšího nebo s obrovskou hysterzí (času). V idle je z ticha jak má být. Začne zátěž, nic se neděje. Větrák se zapne až když je teplý (ne horký, 15W je šidítko). Jenže pak po skončení zátěže běží větrák třeba půl hodiny když ochladit se zvládne za 5 minut.
Navíc větrák má pouze dva stavy: vypnuto a střední. (tedy že raketoplán to není, ale je slyšet a dlouhodobě to je nepříjmné)
Chtělo by to napsat rozlišení a typ displeje, páč IPS vs TN je dealbreaker
(ach jo, radši jsem si odpověď zkopíroval do schránky, ale stejně mě to po reloadu přesměrovalo do Založení nového témutu)