Tak a já si dovolím pokračovat v podobném tématu, takže radši nebudu zakládat další vlákno. Oproti kolegovi je v sestavě několik změn.
Vývoj PHP na vlastním malém domácím serveru (aby se až tolik nenudil), tedy vzdáleně. Zatím používám prostě Gedit, znásilněný Notepad2 (nic lepšího a zároveň malého na úpravy programů neznám) a pobíhání v tabech desktopu (thx linuxu, že případná grafika může jet na jiný ploše). Vývoj probíhá tím, že napíšu kus kódu, nahraju ho na server a otestuju, co to páchá (výhoda dvojitého uložení se mi už několikrát osvědčila). Pokud to, co chci, tak jedu dál. Pokud něco jiného, tak se seknu a hledám chybu (základní strom toho, co to má dělat, mám na papíře; je to tak snazší udržet). A takto to jede, dokud není modul dokončený. No a až teď se dostáváme k publikaci a tomu, co od Gitu či jiného správce verzí chci. Zveřejnění změn totiž musí probíhat až po dokončení modulu (zveřejnit v PHP něco, co někde nejede, považuju za problém). Rád bych ho dokopal k tomu, že mi bude dělat balíky (bohužel to musí být ZIP, s ničím jiným nelze v plánovaném modulu aktualizací na ostrých instalacích pracovat; PHP totiž by default nic jiného nezvládá) a udržovat jejich verze. Jenže - většina těchto správců je jasně napsána na to, že se daný program vcelku přeloží a až pak se spouští. Ten můj PHP kód si ale tahá jen ty moduly, které v tu chvíli potřebuje - a ty se pak ženou překladem.
Návrhy?