Na VMPlayeru mám nasdíleno několik složek z Windows, které potřebuju otestovat pod ~/mnt. Při prvním testování se mi zdálo že to jelo extrémně dlouho na to, že jsem testoval jen pár adresářů z C: ... A naneštěstí u toho ClamTK nevidím textový výstup z toho co se vlastně otestovalo, protože se zdá, že jsem neotestoval celý mnt ale jen jeden adresář. Všiml jsem si totiž, že ono tam nejde vložit více adresářů najednou, což je o nervy. Je to strašně pomalý. A tak prosím o script, který bych si mohl spustit. Mám k dispozici 4 jádra/vlákna a myslím, že každá složka by mohla jít na jedno vlákno. Buď smyčku co projede celý mnt kromě ".." nebo výpis jednotlivých adresářů, ze kterého bych si vybral který už byl a který nebyl otestovaný. Složku windows asi neotestuju, jedině najet do Windows 8.1 a nainstalovat tam VMWare, ale nevím zda by VM vytvořená VMWare pod Windows XP byla kompatibilní nebo aby se mi celá instalace linuxu nepoškodila. Tak to je ten druhý dotaz, jestli mohu sdílet jeden adresář VM s modernějším VM, aniž by se to VM poškodilo tedy ten FS.