Je to Odroid XU4, s Arm-em, s úložištěm v podobě eMMC destičky místo obligátních microSD.
Neprovozuju ho moc často(jednou za čas ho yhátnu), takže o spolehlivosti nemohu moc mluvit. Ale už ho pár let mám, na SW jsem nesahal, naběháno toho moc nemá, .
Snad zváštnost je, že jede z 2A USB nabíječky, zdroj mám také, ale tím jak to nezapínám každý měsíc, nemohu tvrdit, kdy to jelo, kdy byly probl=my
(Vím, že u některých nabíječek(spíš powerbank) je zvláštnost, že při detekci nízkého odběru udělají shutdown), ale tady jsem na to nenarazil.
Taky jsem nenarazil na situaci, kdyby nabíječka řekla žravému odroidu you shall not draw. (ta nabíječka má charakteristiku, že někde za 2A začne hodně snižovat napětí) a mmjiné umí i 9V (takové ty quickcharge)
K měření odběru jsem se nedostal, ale ta nabíječka napájely i RPI které bych šacoval na mnohem měnší odběr(nemám to čerstvé, ale v idle 5V krát 100až 140mA) než toto "monstrum""
PS: pro zopakování: nastaly 2 různé jevy, prvně freeze se týkal suspend/resume, druhý při nonstop-běhu(screensaver))