VS code-automatické doplňování možností u metod?

VS code-automatické doplňování možností u metod?
« kdy: 18. 01. 2023, 17:43:08 »
Zdravím, předmět je asi hodně nic neříkající, ale úplně přesně nevím jak se to nazývá.
Mám VS code s rozšířením pro python a když mám například list a chci použít nějakou metodu- třeba insert. Tak napíši list.ins a to už mně "našeptávač" nabídne insert, dám Enter a doplní se mně pouze to insert a závorky musím dopsat ručne, poté v závorkách se mne zobrazí jaká má tato metoda možnosti- na prvním místě index a druhý objekt, ale ani to nevím jak tam dostat.
Viděl jsem video, kde napsal: list.ins našeptávač mu tam hodil insert a už v tomto jednom kroku tam vložil insert se závorkami a v nich položky index a objekt - je to nějakým nastavením, klávesovou zkratkou nebo rozšířením?
Moc jsem k tomu nevygooglil, protože si nejsem jistý jestli jsem to popsal srozumitelně aspoň česky.

Re:VS code-automatické doplňování možností u metod?
« Odpověď #2 kdy: 18. 01. 2023, 21:06:30 »
Intellisense je nainstalovaný automaticky s rozšířením Python. Odkaz neřeší můj problém s automatickým doplňováním parametrů do metody (pokud nějaké metoda má).
V horním obrázku je screen z videa, kde se po stisku Enter hned vložilo celé insert(index, object)
Ve spodním obrázku můj VS code, který Enterem vloží pouze insert

« Poslední změna: 18. 01. 2023, 21:12:26 od fatal56ty »