Tak ja nevim. Ja chci vyject novemu potencialnimu linuxakovi na pomoc, protoze je mu nejhur, a kvuli tomu mam rict, ze kdyz je mu nejhur, tak se vyjizdet nema. No dava to smysl?
Nerikam, ze je neco spatneho na odeslani odkazu ohledne tematu kde je problematika popsana, ale zpusob, jakym nekteri uzivatele zadavatele odpalkovali neni uplne v ramci fair play.
<quote>Dokud se tazatel nenaučí pokoře, tak ode mne nemůže očekávat žádnou radu. Pokud mám rozdávat své know-how jen pro dobrý pocit, tak někomu, kdo je slušný a bude si toho patřičně vážit. Chápu, že vysvětlení může být mnohdy rychlejší, než číst tuny literatury, ale nadávání do idiotů není rozhodně na místě, protože onen idiot může mít právě ty znalosti, které tazateli chybí .... tak kdo je potom za idiota? Mimochodem, dnes už je alespoň rychlý internet a mocný google .... ale pamatujete časy, kdy jsme museli kupovat knihy s kulatyma nesmyslama? Navic styl, ktery tazatel ukazuje mi pripomina ... Ty mi to ukaz, ja to budu delat a necham si to patricne zaplatit. Tudy fakt, ale cesta nevede!</quote>
Toto je citace tveho prispevku, kde jsi reagoval na podrazdeny prispevek zadavatele, ktery vubec nebyl adresovan tobe, ale byla to jen reakce na stupidni ukazovani pindiku nejakejch individui co se snazi honit sve ego na zacatecnikovi ci nekom kdo chce pomoci. Dle tveho prispevku soudim, ze si se moc nevcitil do kuze pisatele a svezl se na vlne v zapocatem trendu "Nepomuzu ti, protoze ti chybi pokora." Pokora pred cim?
Kdyz clovek s tvymi znalostmi a schopnostmi napise na diskuznim foru o linuxu ze nebude radit, to je jako by sel zavodni plavec do bazenu s tim ze nebude plavat. Ono cloveku obcas pomuze a povzbudi ho, kdyz vidi, ze ma nejakou podporu a ze kdyz bude nejhur, ma se kde poradit. Takhle se akorat presvedci o nesmyslnosti sveho pocinani, protoze frustrovan tim, ze mu neco nefunguje ho jeste dalsi idioti dorazej ponizujici hlaskou RTFM.
Co se tyce ty instalace z netu mas samozrejme pravdu. Duvodu muze byt x, ale bez chybove hlasky to stejne nezjistime. Dulezite je ze uz to bezi. Az na dalsi

.