Pomalé ani ne, ale oddchází deska, tak proč tento CPU dál řešit ještě s DDR2... Mimochodem tohle není on, ten, na kterém odchází deska je 3Ghz.
No, pár desek se socketem LGA775 tu mám taky, spolehlivost bych charakterizoval tak od 75 % do 95 % (100 % nedávám ani nové desce :-D). Nějaký MSI P35 Platinum (dokonce je v tom i UEFI, tenkrát to měli v MSI jako jednu z desek, kde vydali beta firmware plně nahrazující původní klasický BIOS, jinak to je asi ta deska se spolehlivostí těch 75 %, jeden čas jsem ji odstavil, protože se mi na ní něco nezdálo), Intel s 975X (přesný název teď z hlavy nevím, ale nejsem si jist, zda je Core 2 Duo kompatibilní, ten čipset je starší a odpovídá spíš generaci Pentium 4 / Pentium D). A ještě něco, co ani nevím, jak se jmenuje, je to zabudované v nějakém kejsu jako celá sestava, jen jsem neměl ještě čas si s tím nějak hrát (svého času jsem v tom chtěl rozchodit Zoneminder, procák je v tom tuším Core 2 Extreme QX6700, možná je to i engineering sample, už přesně nevím).