Klávesnice, tablet, paměť aj.

davkol

Klávesnice, tablet, paměť aj.
« kdy: 25. 07. 2011, 07:54:26 »
Zdar a sílu,

mám tu několik věcí, které jsem v poslední době nahradil, takže pro ně nemám využití.
  • multimediální klávesnice Microsoft Digital Media Keyboard 3000, používaná několik týdnů (píše se na ní dobře, ale má netradičně řešenou řadu Fx); cena 400 Kč (nová ~550 Kč)
  • dva 2048MiB (1333 MHz, CL 9) DDR3 SO-DIMM paměťové moduly z Lenovo ThinkPadu Edge (původní Hynix a dokoupený Kingston), používané několik měsíců; cena 500 Kč za oba (nový ~300 Kč/ks)
  • grafický tablet Wacom Volito (A6, USB, pero s tlačítkem); cena 400 Kč
  • uzavřená sluchátka s mikrofonem Genius HS-05A, používaná několik týdnů doma; cena 80 Kč (nová ~200 Kč)
  • originální CD Ubuntu 10.10 (32bitová šmejďárna, ale bez Unity); cena 5 Kč (nebo k něčemu přiložím zdarma ^.^)
Vše je bez záruky, leda osobní záruka na funkčnost (ne kompatibilitu). Nesmlouvejte, leda v případě rychlého osobního odběru můžu odpustit 10 % ceny.

Osobní převzetí v Olomouci, jinak pošta (poštovné nehradím a platbu preferuji předem na účet).

Kontakt tady nebo Google zná mou přezdívku.

Nabízím i jinde.

pecko

• 105
    • Zobrazit profil
Re: Klávesnice, tablet, paměť aj.
« Odpověď #1 kdy: 25. 07. 2011, 08:47:46 »
cav,

nechcem kupit nic, ale po precitani tych tvojich arogantnych podmienok mi to nedalo a musim zareagovat:) pokusas sa predat veci bez zaruky, pouzivane (je mi jedno ako dlho) za takmer novu cenu (okrem tych sluchatok) a este si aj drzy a vopred vylucujes moznost dohody?:) je mi luto, za sa urcite najde blbec, co to od teba kupi, ale keby som ja mohol, zeniem ta palicou:) veci bez zaruky (nech aj nove) si slusny clovek nedovoli predat za cenu maximalne 50% novej. sory, pri skoro vsetkkych tych veciach, co pises, by som si ja tych par drobnych doplatil a mal by som uplne nove veci a este k tomu aj s 2r zarukou. v kazdom pripade, apdon si ma pobavil:)

davkol

« Odpověď #2 kdy: 25. 07. 2011, 09:42:04 »
nechcem kupit nic, ale po precitani tych tvojich arogantnych podmienok mi to nedalo a musim zareagovat:)
Kdyby se ti nejednou stalo, že se s někým domluvíš na osobním převzetí, přeorganizuješ si kvůli tomu celý program, upravíš speciálně kvůli tomu člověku konfiguraci... a on na to osobní setkání vůbec nepřijde nebo z něj vyleze, že z toho chce jenom pár součástek a dá ti maximálně třetinu domluvené ceny, dokonce se mi stalo, že jeden si dotyčnou věc vzal, ale po týdnu mi ji posílal bez vysvětlení zpět s tím, že se mu nelíbí popisky klávesnice u laptopu, pravděpodobně si budeš stanovovat podobné podmínky.

pecko

• 105
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 25. 07. 2011, 11:06:35 »
Kdyby se ti nejednou stalo, že se s někým domluvíš na osobním převzetí, přeorganizuješ si kvůli tomu celý program, upravíš speciálně kvůli tomu člověku konfiguraci... a on na to osobní setkání vůbec nepřijde nebo z něj vyleze, že z toho chce jenom pár součástek a dá ti maximálně třetinu domluvené ceny, dokonce se mi stalo, že jeden si dotyčnou věc vzal, ale po týdnu mi ji posílal bez vysvětlení zpět s tím, že se mu nelíbí popisky klávesnice u laptopu, pravděpodobně si budeš stanovovat podobné podmínky.

ale samozrejme, ze hej. len ono sa to da formulovat aj trosicku inak:) napr. "dohoda mozna, ale len pri serioznom jednani" a potom uz osobne s tym clovekom si podmienky dohodnes. nie hned do inzeratu kazdemu flusnut do ksichtu, ze "seriem na vas, majte ma radi" :)

davkol

« Odpověď #4 kdy: 25. 07. 2011, 16:48:54 »
ale samozrejme, ze hej. len ono sa to da formulovat aj trosicku inak:) napr. "dohoda mozna, ale len pri serioznom jednani" a potom uz osobne s tym clovekom si podmienky dohodnes. nie hned do inzeratu kazdemu flusnut do ksichtu, ze "seriem na vas, majte ma radi" :)
Mám jistou zkušenost, že tohle jako filtr opravdu nefunguje.

O tablet už mám zájemce.

Jinak jsem se díval: ke sluchátkům je faktura, záruka do 12/2011; k pamětem pochopitelně není (součást notebooku); ke klávesnici je (záruka přes rok a půl), ovšem se spoustou dalších komponent na jednom papíře, to nevím, jak bych řešil.

pecko

• 105
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 25. 07. 2011, 17:26:04 »

Jinak jsem se díval: ke sluchátkům je faktura, záruka do 12/2011; k pamětem pochopitelně není (součást notebooku); ke klávesnici je (záruka přes rok a půl), ovšem se spoustou dalších komponent na jednom papíře, to nevím, jak bych řešil.

napriklad kopiu faktury:) original ten clovek aj tak nepotrebuje. do servisu to ide vzdy s kopiou... alebo to je jedno:) mne slo len o to, ze dopredu odpalis moznost akejkolvek dohody a navyse trosku drzym stylom:) ale na tom nezalezi. hlavne nech predas:)

davkol

« Odpověď #6 kdy: 26. 07. 2011, 10:33:29 »
napriklad kopiu faktury:) original ten clovek aj tak nepotrebuje. do servisu to ide vzdy s kopiou... alebo to je jedno:) mne slo len o to, ze dopredu odpalis moznost akejkolvek dohody a navyse trosku drzym stylom:) ale na tom nezalezi. hlavne nech predas:)
Řekněme, že se mi nechce jenom tak rozdávat papíry, na kterých je má adresa a konfigurace domácího PC.

Tablet prodán. O paměti mi psal jistý druzicka (AFAIK to tu čte), ale na odpověď na e-mail už nereaguje (chjo).

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #7 kdy: 26. 07. 2011, 11:17:19 »
Taky nic nechci, ale je fakt, že ceny jsou celkem vysoký (vzhledem k ceně nových obdobných/stejných věcí). Ale pro lidi z Olomouce to může bejt i tak zajímavý :-) Jinak se omlouvám za off-topic

davkol

« Odpověď #8 kdy: 27. 07. 2011, 22:36:40 »
Zbývá jen klávesnice, CD Ubuntu, sluchátka... (a spousta zde nejmenovaných věcí ~,^)

davkol

« Odpověď #9 kdy: 11. 08. 2011, 00:09:47 »
Tak tu mám ještě jeden tablet Wacom Volito -- použitý, ale funkční, s perem i originální myší. Opět 400 Kč.

davkol

« Odpověď #10 kdy: 11. 08. 2011, 14:51:17 »
Sluchátka zamluvena.

davkol

« Odpověď #11 kdy: 15. 09. 2011, 23:40:20 »
Tablet zamluven. Prosím o zamknutí.