Aplikace Na androidu mají Pět Stupnů Spuštění? (správně, v titulku jsem 1 ° vynechal) ... A omluvte že to není přesný stavový diagram kde stavy jsou v obdélníčku a transitions šipkami, ale snad je to pochopitelné (skloněně je stav, podtrženě akce , kterou z tohoto stavu provedu k dalšímu)
0. Nic (otevření)->
1. Spuštěno (z nabídky aplikace dám ukončit , dostanu se na hlavní aplikaci nebo předešlou) ->
2. Ukončeno z menu aplikace (Swajpnu v "alt+tab" nahoru) ->
3. odSwajpnuto není vidět v aktivitách (vynutit ukončení (docílí se toho podržením prstu na ikonce - Informace o aplikaci - Vynutit ukončení)) ->
0. Nic. Tlačítko vpravo Vynutit Ukončení je šedé. (A tlačítko vlevo Otevřít zbarvené.)
Čekal jsem, že když aplikaci Ukončím Pomocí Quit z nabídky, nebude strašit V "swajpovacím šatníku spuštěných aplikací"
Čekal jsem, že když aplikaci ukončím odswajpnutím nahoru,(ne nutně hned) tak to bude Jako když dám Vynutit ukončení.
Konkrétní chování:
1. Firefox má všech pět stupňů. 1Otevřu, 2zavřu+ v šatníku straší poslední screenshot kde je vidět menu s položkami Addons-Settings-History-Quit-About),3 Odswajpnu a pak ho ještě můžu vynutit
Zajímavé, že paměť se uvolní ve 3(odswapjnutí)---cca 800MB i 0'(vynucení) 400MB (tytočísla brát hodně s rezervou.
Chromu Chybí Fáze 2 (neukáže se v šatníku spuštěných bordelu+pohřebišti kdysi spuštěných aktivit)...
Obojí režimu inkognito.
Může si sama aplikace sama ukončit, že není vidět v šatníku?
Může se sama až tak zavřít, až se vynutití(ukončení)?