Ale rozhodie nie tak ze to vsetko strcite do jednej funkcie/metody.
Někdo snad tvridl opak?
Kometarmi zbavit kod spagiet... To by chcelo zapis na wikicitaty
To jste ovšem teď napsal vy. Já jsem nic takového nenapsal.
Tak co myslite, co bude efektivnejsie. Funkcia F napisana v C(alebo v ruste v pripade spidermonkey) ktoru zavolam s predpipravenym parametrom, alebo kod ktory sa mozno interpretuje, mozno prelozi a potom zavola a napokon bude volat funkciu F? Fakt si to potrebujete zmerat?
Za prvé, prohlédněte si znovu a lépe kód, který jsem napsal. Porovnáváte volání funkce F s jendím parametrem s voláním funkce F s jiným parametrem.
Za druhé, nikde není řečeno, že interpretovaný kód musí volat funkci F. Výhoda JIT je, že optimalizuje kód na míru aktuálnímu běhu programu. Takže ten kód může být mnohem efektivnější, než obecná optimalizace vznikající v okamžiku jednorázového překladu aplikaci. Efektivnější může být například i tím, že nebude volat obecnou funkci F, ale zavolá mnohem rychlejší specializovanější funkci F'. Tohle byste ovšem měl vědět, když se tu prezentujete jako odborník na JIT kompilaci.
Je rozdiel medzi poucovanim, a domienkou. Preto som zacal s "ak". Naproti tomu vy ani nepoucujete, vy rovno kadrujete "Navíc jenom hádáte, jak by asi tak mohl interpret JavaScriptu fungovat."
Aha, no dobře, bude všechny své domněnky pro vás uvozovat „ak“.
Ad normalna diskusia: Nemam ten dojem ze by to tu bolo preplnene ludmi s ktorymi najdete spolocnu rec. Skor na opak. Ste si naozaj isty ze problem nie je vo vas ale v masach?
O věcech, o kterých si myslím, že masy vědí stejně nebo lépe než já, nepíšu. O takových věcech si čtu, případně se ptám. Ak vy píšete o věcech, o kterých toho masy vědí víc, než vy, leccos by to vysvětlovalo. Akorát bych řekl, že v takovém případě by bylo lepší, kdybyste nic nepsal.
To ze som v suchu
No jo, jenže vy nejste v suchu. Vy jenom tvrdíte, že se rozhodně nebudete dívat na své kalhoty, protože fouká severní vítr.