Dobrý Free/OpenBSD VPS hosting

Jozifek

Re: Shanim dobry Free/OpenBSD VPS hosting
« Odpověď #15 kdy: 13. 07. 2011, 23:53:01 »
http://www.virtualmaster.cz/   ?
v soucasnosti neni BSD, ale koukal jsem na wish-list a pridat bod muze kazdy.

« Odpověď #16 kdy: 14. 07. 2011, 08:03:44 »
Já používám Virpus, kde mají občas docela dobrý akce. Jako základ teď mají hdd 40GB, RAM 512, 2 IP, za cenu již od 3,0$ měsíčně.  Osobně používám 50GB verzi a jsem spokojen.

ilikebsd

« Odpověď #17 kdy: 14. 07. 2011, 21:06:17 »
viprus vypada super, skoda ale ze nenabizeji nejake BSD :(

« Odpověď #18 kdy: 14. 07. 2011, 21:27:23 »
Ted se na to divam a maji zde
Arch 2010
CentOS
Debian
Fedora
Gentoo
PBX
Slackware
Ubuntu

« Odpověď #19 kdy: 14. 07. 2011, 22:36:03 »
viprus vypada super, skoda ale ze nenabizeji nejake BSD :(

No to není náhoda, že ho většina hostingů nenabízí - protože prostě běží na XENu nebo jinech Linux-pozitivních technologiích.

BSD na tom sice občas provozovat jde, ale na oficiální podporu to není - zkoušel jsem třeba http://www.daemonology.net/freebsd-on-ec2/ (na micro instanci) a bylo to naprosto nepoužitelný (může to být klidně i chyba micro instance, to nemůžu posoudit, ale nechápu, na co by takhle nefunkční instance vůbec byla...).

« Odpověď #20 kdy: 15. 07. 2011, 10:18:14 »
Co se tyka *BSD na VPS, tak u nas (hosting90.cz) jsme po cca pul roce vyvoje dostali Linuxove KVM do stavu ze jsme na nem schopni garantovat provoz FreeBSD a OpenBSD. Samozrejme jakekoliv dalsi reakce na provoz techto BSD systemu jsou vitane a jestli tu jsou nejaci BSDckari kteri by to chteli vyzkouset, tak tarify VPS Test je mozne objednat zcela nezavazne na tyden zdarma. Zatim nam chybi podpora pro NetBSD, ktere ma problemy s implementaci ACPI (tim nerikam ze je problem nutne na strane NetBSD). Pokud je tu ale nekdo s dobrou znalosti NetBSD, zkuste se mi prosim ozvat.

Lenin POWER!

• 434
  • Nekecat a delat!
    • Zobrazit profil
    • Tribut Leninovi
« Odpověď #21 kdy: 15. 07. 2011, 11:08:59 »
proc nejedete VMware ESXi?

« Odpověď #22 kdy: 15. 07. 2011, 11:14:59 »
Jednoduchej duvod - oproti spravne nastavenymu KVM je pomaly. Navic ESXi nema dostatecnou uroven zabezpeceni nutnou pro verejne provozovani VPS. ESXi je totiz zamereno na firemni klientelu a ne na poskytovatele VPS na interentu - proste jina cilova skupina.