JJ, podstatna vec na ktoru som zabudol, nedavat v aktualnej praci vypoved skor ako mas podpisanu zmluvu s novou firmou.
Ako je v jednej metafore: sluby sa slubuju a blazni sa raduju.
Co je ustne dohodnute je podla zakona sice tiez zavezne, ale skus to dokazat. Co je na papiery je uz ale o dost lahsie vymahatelne. Preto treba mat najskor podpisanu zmluvu a az potom dat vypoved. Ludia a teda firmy su vselijaky/e, aby s tebou niekto nevy.ebal.
Co v situacii ak rozmyslas nad tym ze skusis dosiahnut zvysenie platu v sucastnej firme? Ja by som to urobil tak, ze ked uz mas ponuku z inej firmy, zasiel by som za sefom a povedal mu dovody preco chces zvysit plat a povedal mu o tej ponuke z inej firmy. Firma (ta druha teraz myslim kam rozmyslas ze odides) ti isto necha cas na premyslenie si, ci to beries ci nie, par dni az cely tyzden. V tomto case (ak sa rozhodnes teda ziskat vyssi plat v aktualnej firme) musis bud ten vyssi plat ziskat, alebo dostat jednoznacnu odpoved NIE. Ak ta budu natahovat ze to nemozu tak rychlo rozhodnut, alebo teraz na to nie je spravny cas, pozriete sa na to o par mesiacov, alebo podobne dristy tak velky POZOR!
Su to len manazerske kecy/natahovacky, kedy chcu aby si prepasol ponuku inde a teda zostal kde si. Ak ta budu natahovat, tak sa na aktualnu firmu vykasli, uzavri zmluvu s novou a daj vypoved v aktualnej.
Co v principe moze nastat aj ked ti povedia narovinu ze nie. Rozhodnutie je na tebe, ale aspon uvidis ze ti to povedali ferovo, bez natahovania a hrania vselijakych psychologickych hier.