Laravel chyba 403

Laravel chyba 403
« kdy: 14. 09. 2021, 09:29:58 »
Dobrý den,
mám CRM aplikaci v Laravelu, kde řeším problém s oprávněním. Pokud chci editovat nějaký záznam (např. název klienta), vyskočí mi hláška o tom, že nemám oprávnění (což se =chybě 403). Zkontroloval jsem .htaccess, ten je v pořádku.

Vyzkoušeno na localhostu, tam funguje korektně. Napadá vás co ještě ověřit? Mohu mít něco blokované na straně webhostingu?

Re:Laravel chyba 403
« Odpověď #1 kdy: 14. 09. 2021, 10:15:12 »
Ten localhost má stejnou databázi jako verze na webu? Oprávnění bude v databázi  ...

« Odpověď #2 kdy: 14. 09. 2021, 11:30:26 »
Localhost má localhost dtb, nemohu propojit webovou dtb s aplikací na localhostu.

robac

• 203
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 15. 09. 2021, 23:41:10 »
Localhost má localhost dtb, nemohu propojit webovou dtb s aplikací na localhostu.
Ja tedy nevim, jestli muze byt chyba v db, ale Vy nemuzete udelat dump web db a obnovit ji na localu?

A o jaky utajeny webhosting se jedna?

BoneFlute

• 1 993
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 16. 09. 2021, 01:12:49 »
Tak teoreticky tomu nic nebrání, pokud je ten webhosting soudný, ale ok.

Dobrý den,
mám CRM aplikaci v Laravelu, kde řeším problém s oprávněním. Pokud chci editovat nějaký záznam (např. název klienta), vyskočí mi hláška o tom, že nemám oprávnění (což se =chybě 403). Zkontroloval jsem .htaccess, ten je v pořádku.

Vyzkoušeno na localhostu, tam funguje korektně. Napadá vás co ještě ověřit? Mohu mít něco blokované na straně webhostingu?
Možná bych jenom zdůraznil, že ta chyba vůbec nemusí být v hostingu, nebo .htaccess. Je docela dost možné, že vám ta CRM aplikace tou 403 hlásí, že nemáte oprávnění v rámci té aplikace. Tudiž si ověřit, zda máte všechno správně nastavené, přiřazená práva a tak - v té aplikaci.

Co třeba udělat si dump sql na hostingu a dump na lokále a porovnat? Pokud to není moc dat, tak v zoufalství to může být řešení :-)