Ahojte chcel by som si kúpiť telefón s eSIM. Ktorý model by ste mi doporučili? Telefón by mal mať aspoň fullHD+ rozlíšenie (viac výhodou) 6 GB ram alebo viac a 64GB úložisko, alebo viac. Display by mohol mať cca 6,5 palcu. Taktiež batéria aspoň 5000mAh. Chcem len telefón s Androidom na iOS nie som zvyknutý. Doteraz som mal Blackberry potom, Xperie a niekoľko Xiaomi a teraz mám Samsung, ale a už ďalší Samsung nechcem, lebo ma sklamala veľmi slabá výdrž batérie (prakticky každý deň ho musím nabíjať) chcel by som telefón čo mi vydrží aspoň 2 - 4 dni na jedno nabitie. Na hry to nepotrebujem ale ak by to malo vyššiu frekvenciu displeja aspoň 90Hz tak by som nebol proti. Ale neni to podmienka.
Takže by som poprosil nejaké tipy na telefón s Androidom s eSim. Alebo ak máte nejaký zoznam telefónov s eSIM tak poprosím o odkaz. Pretože, tam kde som hľadal, v technických špecifikáciách eSIM nebolo uvedené a doslova každý model som si musel prelustrovať googlom.
Našiel som síce túto stránku
https://esim2fly.com/esim-supported-devices/ kde sú uvedené telefóny s eSIM, ale nechce sa mi veriť že tento štandard podporuje len tak málo modelov.