Studium v zahraničí přes internet

Bakalář

Studium v zahraničí přes internet
« kdy: 28. 06. 2011, 21:47:10 »
Zdravím všechny,
   právě jsem dokončil bakalářské studium a rozhlížím se po navazujícím. Napadlo mě studovat dálkově přes internet někde v zahraničí. Zkoušeli jste něco takového? Je to vůbec možné? Klidně bych takhle studoval i u nás, ale nevím o takové možnosti. Jde o to, jestli je možné všechno udělat dálkově přes internet. Díky za tipy.

smoofy

• 1 059
    • Zobrazit profil
Re: Studium v zahraničí přes internet
« Odpověď #1 kdy: 28. 06. 2011, 21:49:00 »
Co napr. Open University? Nejznamejsi online universita na svete. Je to teda trosku drazsi.

j.

« Odpověď #2 kdy: 28. 06. 2011, 22:00:11 »
Ve statech se dost "cyberschools" najde, a nektere maji celkem uchazejici kvalitu. Zkuste si vygooglit ranking online universities ve vasem oboru, mozna najdete rebricek, na ktery se da celkem spolehnout.

Jedina potiz s online unverzitama je, ze chteji proktorovane zkousky, nevim, jestli si v okoli umite najit akceptovatelneho proktora.

kolcon

« Odpověď #3 kdy: 29. 06. 2011, 09:29:11 »
Zdravím všechny,
   právě jsem dokončil bakalářské studium a rozhlížím se po navazujícím. Napadlo mě studovat dálkově přes internet někde v zahraničí. Zkoušeli jste něco takového? Je to vůbec možné? Klidně bych takhle studoval i u nás, ale nevím o takové možnosti. Jde o to, jestli je možné všechno udělat dálkově přes internet. Díky za tipy.

zkus plzensky prava, tam se to pry da i za 3 mesice dalkove