muzu maximalne pouzit Google stejne jako ty a dostanu:
Q : Does Asus ROG Phone 5 support call recording?
A : Yes, it does support.
https://latestmobilefaq.com/asus-rog-phone-5-faqs-does-it-support-gaming-triggers-usb-otg/bych nicemu takovymu neveril, dokud to neuvidim na vlastni oci. Sice "proc by to delali" ale ten telefon muze mit v polsku nahravani a v nasi verzi ne. (jsem pesimista po letech zkusenosti s "mne nahravani bez problemu funguje"
Ja se dokonce bojim, ze jednoho dne Google posle aktualizaci na muj telefon, kterou to laskave zase vypne v ramci vylepseni kvality zivota uzivatelu. (jako to delaji kazdou chvili). Bohuzel aktualizace se zrejme nedaji vypnout.
Byl jsem odhodlanej jit do LineageOS kvuli "nahrava garantovane", ale vzdycky mne zastavila omezena pouzitelnost na mym modelu telefonu. Protoze prevkapive treba wifi a dalsi "nadstandardy chci aby fungovaly. (naprikklad na Axon 7, doted pro moje pomerne vysoke naroky nejlepsi telefon, ktery jsem kdy mel)
P.S. fingerprint scanner na tom Asus Phone 8 teda zadnej zazrak, kdyz to porovna treba s tim Axon 7, kterej to ma na zadech (idelani pro chuzi s navigaci po ulici, kdy ty telefonu je treba casto probouzet
FYI mam na stolu Asus zefone 8 a ma to automaticke nahravani hovoru
Ještě jeden dotaz: podporuje call recording také Rog Phone 5 ?
Nemohu to zjistit
Kdybys mohl tuhle informaci odněkud vyhrabat.
Díky.