Zial, nie je to tak. CR je rovnaka montovna ako SR, a o IT to plati stonasobne. Zahranicne korporacie prisli na to, ze tu je velmi vela schopnych ludi ktori budu robit z ich pohladu za povestnu misku ryze. Ale realny vyvoj sa tu nerobi, vsetko je len udrzba legacy sraciek, ktore im doma robit nikto nebude, resp. za ich mzdy sa im to doma udrziavat vobec nevyplati. Sikovni indovia su vsetci v USA
Myslíš třeba JetBrains? Nebo Java Beans? Nebo třeba Nette, spolu se zahraničním Symfony - špička toho, co se dá z PHP vytřískat, a špička webové architektury jako takové (IMHO).
JetBrains je ruska firma so sidlom v CR. Java Beans nepoznam. Nette - dobre som sa zasmial, dufam, ze to aj bolo myslene ako vtip ty spicka v PHP a webovej architektury Vsetci velki hraci idu predsa na Nette, znamy fakt, taky Netflix aj FB, spicka...jasne...komplet vymyslena v CR, nic neokopirovane...nie, ja nemozem
Tak jsem rád, že jsem tě pobavil. Každopádně hlavní je, že jsme si ujasnili tu technologickou převahu USA. O víc mi nešlo.
Koho by to zajímalo, tak je spousta velkých projektů, které pocházejí z Ruska, Ukrajiny, Izraele, Číny, Japonska - stačí jen zagooglit. USA hodně získalo na tom, že tam IT vlastně začalo. Ale už dávno to není špička, a kdo ví, zda kdy bylo. Chytří lidé jsou všude.