FKoudelka
To nemá cenu, psát sem vlastní názor, když VY se tady o tom nebavíte.
Celou dobu se tady než jste do diskuse vstoupil řeší, že se dají sehnat repasy ve stavu v podstatě nového notebooku.Takže jsou dvě možnosti. Buďto prohlašujete lidi, kteří to tady říkali za lháře.
Anebo jste mluvil o jiných repasech, než o kterých jsme se tady bavili, pak jste byl offtopic.
Ze slušnosti jsem předpokládal druhou možnost, ale tedy pokud tvrdíte, že to bylo k věci, prohlašujete tedy lidi, co tvrdí z vlastní zkušenosti opak, za lháře?
Dvacet let zkušeností úplně na pi.. a píšu samý blbosti. Asi nemá cenu odpovídat někomu jinýmu než OP, jestli vůbec...
Ale má smysl psát vlastní NÁZOR. Já nedělám nic jiného - také jen píšu svůj názor a své zkušenosti. A jestli si myslíš, že jsi jediný člověk s dlouholetými zkušenostmi v IT zde na fóru, tak si poněkud namyšlený. Akorát můj názor tady evidentně potvrzují i jiní.
Kolik že jsi za život koupil nebo viděl koupených repasů, že se oháníš dvacetiletými zkušenostmi?? A že to generalizuješ na všechny sehnatelné repasy??
Navíc už jen to, že mluvíš o dvacetiletých zkušenostech ukazuje, že jsi mimo, protože potřeba výkonu a tedy i vhodnost repasů se za těch dvacet let podstatně změnila.
Znovu: to, že jde koupit ntb. ve stavu Tebou popisovaném je sice pravda, ale je to naprosto offtopic tvrzení. Nikdo tu netvrdil, že každý "ojetý ntb" je dobrá koupě. To, co tu tvrdíme je, že pokud člověk nepotřebuje nějakou schopnost, která v nabídce repasů není, tak že jde vybrat repas, který bude sloužit stejně dobře, jako nový ntb, za podstatně menší peníze.