Problém je v tom, že Jablotron si sám legálně nenainstaluješ. F-Link dodávají jen certifikovaným montážním firmám. Ke stažení je jen J-link a s tím to nenastavíš.
Doma máme J-100, napojeno na PCO místní bezpečnostní agentury. V autě je Jablotron a zapojeno na PCO Jablotronu.
Taky jsme odjeli na dovolenou, bývalý zaměstnanec agentury nám chodil krmit psy a dával kočce. Najednou večer nejdřív SMS, potom telefon z agentury, že došlo k poplachu v objektu. Tak jsme jim potvrdili, ať tam vyrazí. Za cca 10 minut další hovor, že hlídka je na místě, jsou pootevřené dveře, zajistili prostor kolem a čekají na PČR. Potom další telefon, že prošli barák a všechno v pořádku. Vrtalo mi to v hlavě, tak jsem volal tomu chlapovi, co ným chodil krmit. Ten prý zamknul a zakodóval.
Tak jsem se na dálku připojil na kamerový systém, prohlížím to... A vidím, že sice zavřel dveře, ale nezamknul. Přiběhla kočka, skočila na kliku, otevřela si a vlezla dovniř... Spustila poplach...
Takže potom bezpečnostní agentura, PČR a ten maník naháněli kočku, který se vůbec nechtělo ven...