Přesměrování portů z veřejných adres

Mikmiklel

Přesměrování portů z veřejných adres
« kdy: 30. 05. 2011, 23:44:20 »
Prosím potřebuji pomoct udělal sem si server na hru Minecraft server běží ale nikdo se na me nepripojí páč nemám přesměrované porty .. jak to mám udělat ?? prosím pomoc nevim co a hlavně kam to napsat (příkazy) moc prosím
« Poslední změna: 30. 05. 2011, 23:56:10 od Petr Krčmář »

Eskymak

Re: Přesměrování portů z veřejných adres
« Odpověď #1 kdy: 30. 05. 2011, 23:58:31 »
do adresního řádku prohlížeče napiš google.com, stiskni enter, do políčka který se ti zobrazí napiš otázku a stiskni enter ještě jednou.

Mikmiklel

« Odpověď #2 kdy: 31. 05. 2011, 05:34:02 »
noi ano na tenhle problem mi vyjela tahle stranka al ja mam obtíž s tim že nevim kam to mam psat ty přikazy a jak maji vypadat mam Windows 7

Tom22

« Odpověď #3 kdy: 15. 06. 2011, 12:46:44 »
Závisí to i na způsobu připojení k internetu - popiš, jak jsi připojen (např. ADSL, UPC, WiFi a podobně) a zkus zjistit jaké přesně zařízení je mezi tebou a internetem (router/modem - značku a typ).

« Odpověď #4 kdy: 06. 07. 2011, 23:34:39 »
Tady je velky seznam zarizeni a postup pro nastaveni portforwarding.

Komalarn

« Odpověď #5 kdy: 30. 07. 2011, 18:00:50 »
Tady je velky seznam zarizeni a postup pro nastaveni portforwarding.

Ale není tam well WRC3500 a ten ja potrebuju presmerovat ty porty ale tam je jen WRC-1000

KapitánRUM

« Odpověď #6 kdy: 30. 07. 2011, 18:15:17 »
Pokud to nezvládneš ani s takhle výbornou pomocí uvaž, jestli to není zcela nad tvoje síly.

marwyn

« Odpověď #7 kdy: 30. 07. 2011, 20:12:18 »
http://www.joyce.cz/produkt-soubory/data/webadmindemo/WELL/wrc/home.asp.htm

Je to v sekci Firewall / Přesměrování portů.

Ovšem ip adresu svého routeru si musíš zjistit sám. Jsi nám ani neřekl, co máš za systém.

Komalarn

« Odpověď #8 kdy: 31. 07. 2011, 11:06:43 »
Mam W7, jo a ja to zvladnu s navodem jenze na http://portforward.com/ neni navod na muj router coz sem psal

Komalarn

« Odpověď #9 kdy: 31. 07. 2011, 11:13:42 »
Jo, tkze sem se dostal do nastaveni routera, ted pls jaky tam mam dat username a password?

Jako meno mi site a heslo bo admin a neco? pls poradte... sem v tomto zacatecnik

McFly

• 605
    • Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 31. 07. 2011, 11:34:40 »
Dostal jsi se do nastavení routeru a přitom potřebuješ zadat uživatelské jméno a heslo? Tak to asi v tom nastavení ještě nejsi, ne?. :-) Uživatelské jméno, pokud jsi jej nijak neměnil, použij to, co máš napsané v manuálu. Co jsem v rychlosti mrknul na net, tak WRC3500 snad nemá žádné výchozí uživatelské jméno a heslo a měl by ses přihlásit i bez něj. (to si ale ověř v manuálu)

Až tam budeš, tak by to mělo vypadat nějak takhle - http://www.joyce.cz/produkt-soubory/data/webadmindemo/WELL/wrc/home.asp.htm - vybereš sekci Firewall / Přesměrování portů

Teď je nutné zašktnout Povolit přesměrování portů, jako IP adresu zvolit tu, na kterou chceš přesměrovat port(y), např. IP adresa tvého PC, pokud ti tam běží ta hra nebo něco atd. V dokumentaci k té své hře nebo co to je, je určitě napsáno, na jakých portech naslouchá (a jakým protokolem komunikuje, buď UDP nebo TCP, klidně nastav oba dva, pokud to není jisté). A pozor, možná bude dobré ještě zkontroloval Windows Firewall, zda jsou tyto porty/aplikace povoleny, jinak i kdybys to měl dobře nastaveno na routeru, tak to stejně nebude fungovat, pokud to zablokuje Windows Firewall. Co víc k tomu dodat? Pokud si s tímhle neporadíš, raději na to zapomeň nebo zavolej nějakého staršího zkušenějšího kamaráda.  8)

Komalarn

« Odpověď #11 kdy: 31. 07. 2011, 12:08:17 »
Normalne sem dal do prohlizece svoji Defalut Gateway a nabehlo mi okno... (teda ne me ale kamosovi cez TW) ale on pry prepojiol router na jiny takze ho pry prepoji na ten WRC3500 a pak mam zase teda zadat tu Defalut Gateway do prohlizece? Tak je to vsude na netu ze se takhle dostanu do nastaveni routeru... Jinak wim jake porty presmerovat (je to na WoW server).
A teda heslo zadny davat pak nemusim? Podle toho co si rikal tak teda z manualu nebo zadny.
Ja to teda vyskousim a dystak se ozvu.

DarkKnight

« Odpověď #12 kdy: 31. 07. 2011, 12:46:17 »
ten router jsi urcite dostal od providera ze? (provider = poskytovatel internetu)
timpadem tam bude nastavene jejich jmeno a heslo - kontaktuj je

Komalarn

« Odpověď #13 kdy: 31. 07. 2011, 13:05:36 »
To udelam :D Ale ted je bohuzel nedele a oni nepracujou.
Prave kamos jim zitra zavola a pak se uvidi.

Jenda

« Odpověď #14 kdy: 01. 08. 2011, 07:39:56 »
ten router jsi urcite dostal od providera ze? (provider = poskytovatel internetu)
timpadem tam bude nastavene jejich jmeno a heslo - kontaktuj je
Jak kdy. Třeba já mám router pod svou správou (UPC).