Dobře, teď už víme, že chcete APK. A APK s čím? S klientem nebo se službou? A proč si myslíte, že je to jako APK k dispozici?
No na apkmirror aj apkpure to pod tým názvom našlo ako apk. Nie som si istý presne ako funguje to prepojenie GMS a Google Play, ale potreboval by som Store, ktorý by mi zaistil inštaláciu a aktualizáciu android aplikácií (ako klasický Google Play v androide).
Místo těch nesmyslných spekulací spíš napište, o co se vlastně snažíte. Jak už jsem psal, Google Play klient i služba je oficiálně dostupná jen licencovaným výrobcům zařízení s Androidem.
To je mi jasné, preto sa pýtam kde bezpečne to stiahnuť neoficiálne. Keby existoval oficiálny spôsob, už by som ho dávno využil. Potrebujem cez adb nainštalovať Google Play (store) do zariadenia bez GMS, ktorý beží na x86_64 achitektúre.
OK, tak to už jsem vám poradil. Jako výrobce zařízení s Androidem získáte licenci na balík programů od Googlu, Google Play je jeho součástí. Co s tím budete dělat dál je mi ukradené, takže dál už je to vaše věc.
Skúsil som použiť formulár Googlu a kontaktovať ich. Rozumiem že oficiálne to inak nejde, preto hľadám neoficálne ale bezpečné cesty.