Problémová microSDHC karta

ajne

• 205
    • Zobrazit profil
Re:Problémová microSDHC karta
« Odpověď #15 kdy: 01. 06. 2020, 06:57:14 »
Nechci dělat reklamu či středobod světa, ale hned první věč co mne zarazila - karta AData. Zrovna v žádném směru na tuhle značku nevidím nějak extrémní chválu. Osobně používám karty od Kingstonu - mám je ve foťáku, autokameře, RPi co jsou v provozu 24/7, mobilech...a zatím mi žádná neodešla, většina tam kroutí 2-3 roky. Pak je vyměnuji za nové, pro jistotu, ale staré mám v šuplíku a používám je na nějaké pokusničení třeba s OS na RPi. Stále fungují.

« Odpověď #16 kdy: 02. 06. 2020, 17:18:32 »
Nechci dělat reklamu či středobod světa, ale hned první věč co mne zarazila - karta AData. Zrovna v žádném směru na tuhle značku nevidím nějak extrémní chválu. Osobně používám karty od Kingstonu - mám je ve foťáku, autokameře, RPi co jsou v provozu 24/7, mobilech...a zatím mi žádná neodešla, většina tam kroutí 2-3 roky. Pak je vyměnuji za nové, pro jistotu, ale staré mám v šuplíku a používám je na nějaké pokusničení třeba s OS na RPi. Stále fungují.

No to jsem jednou po dlouhé době udělal výjimku a kvůli nižší ceně jsem vzal kartu od AData... jinak vždycky kupuju karty od Transcend a spokojenost, ale RPi nemám, používám je ve foťáku, s menší čtečkou místo flashky a kdysi v mobilu.

k3dAR

• 3 123
  • porad nemam telo, ale uz mam hlavu... nobody
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 02. 06. 2020, 19:35:21 »
No to jsem jednou po dlouhé době udělal výjimku a kvůli nižší ceně jsem vzal kartu od AData... [...]
kdyz ADATA, tak jejich Industrial (skoro SSD) variantu, ta je rychlejsi nez Kingston a iops i pocitove chovani mnohem rychlejsi nez Samsung...
ale Transcend ktere beres maji take Industrial variantu ktera je levnejsi nez ADATA, ale zkusenost s ni nemam